Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Colby Covington: Woodley protiv Tilla je odlična borba za mog prvog izazivača | Fight Site

Colby Covington: Woodley protiv Tilla je odlična borba za mog prvog izazivača

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.08.2018 12:21h Autor:

Colby Covington

Colby Covington dao je vrlo zanimljiv komentar na borbu Tyrona Woodleya i Darrena Tilla, koja će se održati idućeg mjeseca na UFC 228 eventu. I to je napravio putem Instagram komentara službene UFC-ove objave.

Mnogi smaraju da je UFC trebao čekati s borbom Tyrona Woodleya, odnosno da se Colby Covington oporavi, kada su mu već dali privremenu titulu pobjedom nad Rafaelom Dos Anjosom. Umjesto toga je UFC odlučio preskočiti ga, dati prednost Darrenu Tillu, no Dana White je rekao kako će se Covington boriti za titulu čim bude spreman nastupiti.

Odmah nakon subotnje press konferencije, UFC je na svom Instagram profilu postavio fotografiju Woodleyevog i Tillovog sučeljavanja, uz poruku kako je to iduće na redu. Pojavili su se mnogi komentari, no jedan od njih ipak je bio poseban, budući da je došao od Colbya Covingtona.

“Ovo je sjajna borba za mog prvog izazivača. Tyquil koji se nije borio preko godinu dana (a posljednja borba mu je imala najmanje udaraca u UFC povijesti) protiv Tillsburya, dječaka koji prvo mora dokazati kako može zadovoljiti težinu potrebnu za borbu za titulu (a posljednju borbu je dobio poklonjenu pobjedu na domaćem terenu)”, napisao je borac koji s razlogom nosi nadimak ‘Chaos’.

Covington je već ranije imao svakakve izjave na račun Woodleya, Tilla i ostalih boraca iz vrha velter kategorije pa ne treba čuditi nešto ovako. Ipak, nije poznato kada bi se mogao oporaviti i biti spreman boriti se, no gledajući da se gore spomenuta borba održava tek za mjesec dana, vjerojatno je dovoljno da bude spreman krajem ove ili početkom iduće godine. Više ćemo svakako znati nakon što vidimo hoće li Woodley obraniti titulu ili će Till postati novi prvak.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI