Colby Covington u svom stilu prokomentirao jučerašnje događaje oko McGregora i Silve

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.11.2017 11:32h Autor:

Colby Covington

Colby Covington je osjetio potrebno komentirati ponašanje Conora McGregora na Bellatorovom eventu, kao i doping problema Andersona Silve, a to je napravio upravo na onakav način na kakav smo od njega naučili.

Unatoč tome što se većini fanova zamjerio, Colby Covington je uspio sebe promovirati u jednu od zanimljivijih MMA persona, a on je počeo koristiti priliku i komentirati sve aktualne MMA događaje. Naravno, na svom već prepoznatljivi način, pa nije mogao prešutjeti niti incident u Dublinu, kao niti doping pad Andersona Silve.

“Čini se kako je ovo posljednji put da smo Conora McGregora vidjeli u kavezu. Osim ako je u pitanju zatvor ili WWE, hahaha”, napisao je Colby odmah nakon drugog McGregorovog incidenta u Dublinu. Time je aludirao na ono što mnogi već spominju, da bi ovo mogao biti način za McGregorov bijeg iz UFC-a, odnosno MMA-a općenito.

I dok je oko McGregora iznio mišljenje s kojim će se mnogi složiti, komentar na Andersona Silvu nije baš primjeren. Covington se zapravo ponovno odlučio obračunati s Brazilcima, odnosno još jednom im stati na žulj.

“Iznenađenje, iznenađenje! Još jedne prljava životinja je dotakla dno”, napisao je uz podjelu vijesti o Silvinom padu na doping testu.

Biti će zanimljivo vidjeti što će se dogodili ukoliko UFC odluči još jednom Covingtona odvesti u Brazil. Kod tako temperamentnog naroda nije lako pretpostaviti kakve sve reakcije mogu uslijediti. Što se tiče McGregora, rekao je glasno ono o čemu većina zapravo u sebi razmišlja.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI