Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Colby Covington: U kavezu bih zlostavljao Askrena, nema komisije koja će to dopustiti | Fight Site

Colby Covington: U kavezu bih zlostavljao Askrena, nema komisije koja će to dopustiti

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.12.2018 11:11h Autor:

Colby Covington

Colby Covington nije impresioniran Benom Askrenom, niti prozivanjem kakvo mu je “Funky” uputio. Odgovorio je na to u svom stilu, izjavivši kako bi novog UFC borca zlostavio na taj način da nema komisije koja bi njihovu borbu zapravo dopustila.

Covington se kratko javio u show Ariela Helwania, gdje je uputio neke nove “želje i pozdrave”. Zapravo, osvrnuo se na Bena Askrena, borca kojeg mnogi uspoređuju s njim i smatraju ih sličnim tipom borca. Covingtonu se već u prvom redu takve usporedbe ne sviđaju.

“Jedina stvar koju Askren i ja imamo zajedničku je pojas. Samo što je moj pravi, a on ima neke pojaseve iz prošlosti, koji više nemaju nikakve vrijednosti. No, budimo iskreni, nijedna komisija ne bi dozvolila borbu nas dvojice, pa on nije rangiran niti u Top 100”, rekao je donedavni UFC-ov privremeni prvak u svom stilu.

Askren se na UFC 235 eventu bori protiv Robbiea Lawlera, dok se o novoj borbi Covingtona još uvijek ništa ne zna, no čini se kako će se isti boriti protiv Tyrona Woodleya za titulu. Nakon toga bi mogao biti otvoren za okršaj s Askrenom.

“Bilo bi to zlostavljanje bez ikakve kompetitivnosti. No, ukoliko taj 36-godišnji djevac izgradi svoje ime i postane netko tko osigurava lovu, spreman sam se boriti protiv njega. Vratiti ću ga na kraj reda kao što sam i sve ostale prije njega.”

Covington je upisao devet pobjeda u deset dosadašnjih UFC nastupa, a trenutno je unutar niza od šest pobjeda. Jedini borac koji ga je savladao bio je Warlley Alves.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI