Colby Covington: “Prvu rundu ću izbiti steroide iz Dos Anjosa, a drugu ću ga nokautirati!”

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.06.2018 20:45h Autor:

Colby Covington

Vrlo zanimljiv interview dao je Colby Covington svega dva dana prije borbe za privremenu titulu velter kategorije, koju će na UFC 225 odraditi protiv Rafaela Dos Anjosa. Dijelom je objasnio svoje ponašanje, iznio je neke namjere, ali se također ispričao Joeu Roganu.

U opuštenom okruženju je porazgovarao s Arielom Helwanijem, kojeg je najviše zanimalo kako se Colby osjeća prije ove borbe i gotovo službeno uz status najomraženijeg borca svijeta.

“Naravno da uživam u svemu ovome, svi su ljubomorni, svi bi htjeli biti kao ja, jer ja sada imam ono što oni žele. I lažu samo da me okrive, da sam spasio dijete iz goruće zgrade, pronašli bi način da to okrenu na negativu. Uživam u procesu, ali ovo je tek početak svega”, otkrio je borac koji je s razlogom dobio nadimak “Chaos”.

Onda je upitan o tome je li bio iznenađen što je već došao do borbe za titulu prvaka te što misli da će se dogoditi oko borbe protiv Tyrona Woodleya ukoliko ju osvoji.

“Borba za titulu došla je kasnije nego što sam očekivao jer već godinama u dvorani mlatim UFC prvake, Tyrona Woodleya i Robbiea Lawlera. Sada je došlo vrijeme da zauzmem svoj tron. Ja sam uvjeren da je ovo pravi pojas jer Tyron Woodley se skriva od mene. Kada uzmem ovu titulu, pravi pojas je moj. Na Woodleyu je ili da se bori za njega ili da se umirovi i ostavi mene na tronu. Ja sam spreman boriti se protiv njega dan nakon ove borbe, to je za mene lak posao.”

S pojasom ima još jedan plan. Zamoliti će Danu Whitea da povuče svoje veze u Bijeloj kući.

“Osvojiti ću pojas i donijeti ga Donaldu Trumpu na stol u ovalni ured. Danas je obljetnica “dana D” kada smo pobijedili naciste, a isto tako ću ja u subotu pobijediti ovu prljavu životinju.”

Nije moglo proći bez komentara na doping pad Fabricia Werduma.

“Werdumu se bumerang koji je bacio na mene vratio u glavu. Bio je bez svijesti, a onda je došla USADA i probudila ga, a on je pao na steroide kao prljava životinja, što i je.”

Svog je idućeg protivnika nedavno također optužio za korištenje steroida, a sada je to svoje mišljenje dodatno potvrdio.

“Dos Anjos kroz karijeru nije izgledao niti približno onako kao što je izgledao dok je bio prvak, tako da sam uvjeren da je korisnik steroida. Njegovo tijelo se drastično promijenilo i postao je potpuno drugi borac. Dobio sam čak i informacije iz Brazila kako ima vezu za pročišćavanje krvi. Ne brine me što će i u ovoj borbi biti na steroidima, neće to napraviti nikakvu razliku. Prvu rundu ću ih izbiti iz njega, a drugu ću ga nokautirati.”

Na kraju je rekao kako ne žali zbog ničega što se tiče njegovog ponašanja, no jednu stvar je ipak morao spomenuti.

“Živim bez ikakvih žaljenja zbog svih mojih  postupaka, jedino što možda nisam trebao napraviti je napad na Joea Rogana. Ovo je neformalna isprika Joeu Roganu, dozvolio sam da me emocije preuzmu i ovim putem povlačim ono što sam rekao o njemu.”

Dakle, ukoliko u subotu osvoji privremenu titulu i Joe Rogan ga dođe intervjuirati u kavez, neće morati odraditi još jedan meč protiv njega. Vjerujemo kako je i Roganu do potpuno u redu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI