Colby Covington pozvao Woodleya da predvode UFC 230 u New Yorku, prvaku se ideja itekako sviđa!

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.09.2018 14:41h Autor:

Colby Covington i Tyron Woodley

Nakon što je Tyron Woodley obranio titulu UFC prvaka velter kategorije, postalo je poznato kako će njegova iduća borba biti protiv Colbya Covingtona, koji je istovremeno ostao bez titule privremenog prvaka. Covington je dao i prijedlog kada bi se ta borba mogla održati, a isti se Woodleyu itekako sviđa.

Covington je zapravo trebao biti Woodleyev protivnik i za ovu borbu, budući da je protiv Rafaela Dos Anjosa u svibnju osvojio privremeni pojas do 77 kilograma, no zbog ozljede nije bio spreman pa je Darren Till uskočio preko reda. Iako je automatski time ostao bez titule privremenog prvaka, iz UFC-a su otkrili kako će se Covington boriti za titulu čim bude spreman, a to je potvrđeno i samo dan prije borbe Woodleya i Tilla, odnosno utrvđeno je kako je Colby idući, neovisno o ishodu.

“Tyron! Nisi sjebao stvar!!! Sada je vrijeme da me dođeš posjetiti u Gardenu. Američki pravi prvak ima još jedno obećanje za ispuniti”, napisao je Covington na Twitteru odmah nakon borbe, čime je dao do znanja da želi glavnu borbu UFC 230 eventa. On se održava za manje od dva mjeseca u Madison Square Gardenu te još uvijek nema glavnu borbu. Kako Woodley u borbi protiv Tilla nije primio apsolutno nikakvu štetu, on bi itekako mogao biti spreman za taj nastup.

“Ukoliko je studeni mjesec za koji trebaju glavnu borbu, mogu reći kako imaju čovjeka”, kratko je prokomentirao Woodley pitanje koje se odnosilo na glavnu borbu spomenutog eventa.

UFC bi ovo mogao itekako uzeti u ozbiljno razmatranje, budući da je nevjerojatno da još uvijek nemaju glavnu borbu za ovakav event. Uostalom, protekla dva posjeta Madison Square Gardenu sadržavala su po tri borbe za titulu, a za sada još uvijek nema niti jedne. Borbe poput Diaza i Poiriera ili revanša Weidmana i Rockholda su svakako velike, ali naravno da za takav event treba i neki šlag na tortu. Woodley i Covington bi to svakako mogli biti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI