Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Colby Covington poludio na Whitea: “Daj mi otkaz kurvin sine, znam da nemaš muda za to!” | Fight Site

Colby Covington poludio na Whitea: “Daj mi otkaz kurvin sine, znam da nemaš muda za to!”

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.01.2019 13:14h Autor:

Colby Covington

Nije dugo trebalo za reakciju Colbya Covingtona na njegovo ignoriranje, odnosno na ugovaranje borbe za UFC-ovu velter titulu između Tyrona Woodleya i Kamarua Usmana. Prema očekivanjima, Colby je jako ljut.

Covington je proteklog ljeta ostvario najvažniju pobjedu svoje karijere. Na UFC 225 eventu savladao je Rafaela Dos Anjosa, čime je osvojio titulu privremenog prvaka UFC-ove velter kategorije. Kada se samo tri mjeseca kasnije nije bio u stanju boriti protiv Tyrona Woodleya, ta mu je titula oduzeta. Ipak, Dana White je tvrdio kako je Covington idući za Woodleya u svakom slučaju. Sve dok također Dos Anjosa, na još impresivniji način, nije savladao Kamaru Usman. Odjednom se cijela priča promijenila i Usman je izazivač velter kategorije. 2. ožujka napasti će titulu, a Covington je ostavljen po strani, iako je i Woodley konstantno govorio kako se prvo želi boriti protiv njega.

“Bio sam spreman boriti se na UFC 233 protiv Woodleya. Bio sam spreman za studeni i Madison Square Garden. Jedini slučaj kada se nisam mogao boriti je UFC 228 u Dallasu. I to se nisam mogao boriti samo zato što je borba bila za šest tjedana, a ja sam baš odradio operaciju nosa. Nisam mogao disati na njega i bio sam doslovno na 30 posto. Dana je nakon borbe Woodleya i Tilla odmah rekao da sam ja idući, da bi sada odjednom sve bilo drugačije, počeo je govoriti kako odbijam borbe i slično tome. Budimo iskreni, Dana nema muda da me otpusti. Ukoliko radim te stvari koje govoriš, otpusti me! Ali ti nemaš muda za to, znaš koliko sam vrijedan! Testiram te kurvin sine, da vidimo kolika su ti muda. Otpusti me, kujo!”, napao je Covington predsjednika UFC-a tijekom jučerašnjeg gostovanja u MMA Houru. Ne treba nas čuditi njegova ljutnja nakon svega što se dogodilo, a posebno je ljut jer ga je White optužio da je odbio neke borbe te da je iz tog razloga Usman došao na njegovo mjesto. Najviše je ljut na način rade svog poslodavca, odnosno smatra kako sami sebi rade najveću štetu:

“Ukoliko žele i dalje srozavati brand, to je njihova odluka. Ukoliko su i dalje spremni seliti event iz jednog grada u drugi, jer je tip koji udara autom trudnice i bježi po treći puta pao na steroide, neka im bude. Ja sam profesionalac, uvijek ću doći gdje treba, zadovoljiti vagu i odraditi sve što traže od mene. Ukoliko im ne treba radnik kao što sam ja, neka im bude. Ukoliko ne vrijedim i ne trebam im, zašto me ne puste. Naravno da to neće napraviti, znaju koliko vrijedim i znaju što mogu prodati. Znaju da se svaki borac u kategoriji želi boriti protiv mene. Ja sam onaj koji je ovu diviziju učinio relevantnom. Jedini razlog zašto ljudi ovore o Woodleyu i Usmanu sam ja, odnosno jer njih dvojica izgovaraju moje ime. Ovim putem oni su prije svega zajebali fanove, ljude koji zapravo pokreću njihov biznis.”

Colby i njegov tim pokušali su sve da bi došli do pravih odgovora te da bi se izborili za ono što pravom imaju. Voljeli ga ili ne, morate priznate da je nakon osvajanja privremenog naslova, koliko on u tom trenutku bio apsolutno nepotreban, napad na titulu trebao biti njegov. No, nije uspio doći niti do razgovora u kojem bi saznao nešto više o UFC-ovim planovima.

“Pokušali smo se naći s Danom Whiteom i ljudima iz UFC-a, no nismo mogli dobiti sastanak. Svima ugovaraju sastanke prema potrebi, mi nismo mogli dobiti niti to. Nije pošteno od njih to što mi rade i ne znam zašto se to događa. Želim im pogledati u lice i pitati ih zašto mi ne daju borbu koju sam zaslužio te da mi argumentirano objasne. Svaki puta kada mi je UFC nešto ponudio, ja sam to prihvatio. Niti jednom nisam tražio više novaca nego što je bilo ponuđeno. Borio sam se protiv Demiana Maie, koji je tada bio drugi borac kategorije, za 30 tisuća dolara. Nije mi bio bitan novac, on mi ovdje ne igra ulogu. Važno mi je biti najbolji na svijetu, ponuditi fanovima zabavne borbe te zadovoljiti iste. Ovo svi radimo zbog fanova, a UFC istima sere po glavi i pravi budale od njih”, ispričao je te je još dodao kako se njegova ambicija ne mijenja, no da će ovog puta biti malo ustrajniji u onome što želi i smatra da bi trebao dobiti:

“Ja ostajem pri svome. Neću se boriti sve dok ne dobijem ono što mi je obećano i ono što sam zaslužio. A to je borba za titulu.”

Ukoliko vas zanima sve što je Covington rekao Lukeu Thomasu, ispod teksta vam se nalazi snimka cijelog gostovanja u njegovoj showu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI