Colby Covington na porno MMA eventu upao u okršaj s ‘Krazy Horse’ Bennetom (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.04.2018 14:01h Autor:

Colby Covington

Jedan od gostiju Camsoda Legends eventa bio je Colby Covington, a nestašni UFC-ov velteraš nije mogao izbjeći neku nepoželjnu situaciju. Tako je došlo do okršaja njega i Charlesa “Krazy Horse” Bennetta, i to pokraj kaveza, nakon što je potonji završio svoju borbu.

Popularni Krazy Horse (MMA skor 30-38) borio se u sunaslovnoj borbi eventa te je doživio poraz, koji mu je ujedno osmi u nizu. No, ono što je odradio u kavezu nije bila jedina akcija za njega te večeri. Dok je isti napuštao, došlo je do sukoba s Colbyem Covingtonom, no nažalost nismo upoznati s prirodom istog.

U svakom slučaju došlo je međusobnog unošenja u lice, da bi Bennett u jednom trenutku krenuo šakom te se čini da je i pogodio Covingtona. Nakon toga su borci bili razdvojeni od strane prisutnih osoba, među kojima je bio bivši WEC prvak te danas jedan od glavnih trenera unutar American Top Teama, Mike Brown. Borci su se tada razišli, no još neko vrijeme ostalo je komešanje među prisutnima.

Neki izvori govore kako je Covington imao još jedan neugodan susret i to s jednim UFC borcem. U pitanju je Mike Perry, koji je na eventu bio kao dio tima svog kolege Alexa Nicholsona. Ipak, ta je situacija ostala samo u usmenoj predaji, odnosno do sada se još nije pojavio neki video ili audio materijal istog. Ispod teksta možete pogledati kako je izgledalo ovo što se dogodilo između Covingtona i Bennetta.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI