Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Colby Covington: Ali Abdelaziz je prijetio da će me ubiti | Fight Site

Colby Covington: Ali Abdelaziz je prijetio da će me ubiti

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.03.2019 10:21h Autor:

Colby Covington

Colby Covington ispričao je što se točno dogodilo u Las Vegasu, odnosno kako je došlo do sukoba s timom Kamarua Usmana.

Colby je bio jedan od sugovornika Ariela Helwanija u novom izdanju njegovog tjednog showa na ESPN-u te je ispričao kako je to sve izgledalo iz njegovog kuta gledanja.

“Stajao sam u redu, čekao sam hranu. Zar ne može prvak čekati hranu u miru? Odjednom, pojavio se Usman, teroristički štakor Ali i još neki gorostas zajedno s njim. Onda su krenuli s naguravanjem i udaranjem, čime su u opasnost doveli nedužnu djecu i jednu trudnu ženu. Trudnica je tako vrištala da prestanu, no Ali je nastavio, sve s ciljem da napravi scenu. Usman je bio tamo i vikao mi kako će me pojesti. A onaj gorostas je pokušao udariti mog prijatelja i mene. Ne mogu vjerovati da nekim prljavim životinjama dozvoljavaju takvo ponašanje u Las Vegasu”, iznio je Colby Covington svoju verziju događaja, odnosno kako je sve zapravo krenulo.

Na kraju je Colby Covington bio taj kojeg su redari uklonili s posjeda koji pripada Palms Resorts Casinu.

“Mene su uklonili s Palms Resorta bez da sam apsolutno išta učinio. Sjedio sam i govorio im kako smo profesionalci te kako ću Usmana prebiti kad za to dođe vrijeme. Neću pokretati tužbu jer prava kazna za Usmana će se dogoditi kad uđemo u Octagon. Ne želim da ga deportiraju u Nigeriju prije nego to odradimo”, najavio je borbu koja slijedi.

O Usmanu nije puno govorio, budući da ovaj niti nije fizički sudjelovao u cijelom kaosu. No, otkrio je kako je Abdelaziz imao puno toga za reći, čak je naveo da su se dogodile i prijetnje smrću.

“Taj teroristički štakor bi trebao biti deportiran u državu koju je špijunirao i drukao. Pokraj svih sranja koje je napravio, trebalo bi mu biti zabranjeno biti u ovaj državi. Umjesto toga, on si uzima za pravo napadati profesionalne borce. Znate što mi je još rekao? Rekao je da će me pronaći i ubiti. Kunem se Bogom, čuo sam gdje mi to govori. Kad me je napao, izvukli su me moji mačji refleksi. Uostalom, on je spor kao kornjača. Čuo sam da na kraju nitko nije u problemima. Isto tako, čuo sam da su braća Fertitta vlasnici Palmsa i oni su riješili stvar s teroristom”, ispričao je na kraju.

Nedugo nakon incidenta, Abdelaziz je postavio Twitter status u kojem najavljuje kako će iduća Usmanova borba biti protiv Bena Askrena. UFC je odmah nakon UFC 235 priredbe najavio kako je Colby idući i zbog toga svega će biti više nego zanimljivo pratiti kako će se sve ovo odviti na kraju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI