Cody pojas dao svom “bratu” Madduxu: Ovo je pravi pobjednik! (VIDEO)

UFC 31.12.2016 11:12h Autor:

Maddux Maple i Cody Garbrandt

Nakon velike pobjede koja mu je donijela titulu UFC prvaka u bantam kategoriji, Cody Garbrandt je prvo progovorio o onima koji su mu dali snagu, između ostalog o svom velikom prijatelju Madduxu, kojem je postavio pojas oko pasa.

Kao što smo već pisali, Maddux Maple je dječak koji iza sebe ima borbu s leukemijom, koja je trenutno u remisiji, a uz koje je Cody Garbrandt bio tijekom te cijele borbe protiv smrtonosne bolesti. Upravo je Maddux prvi koji mu je došao u zagrljaj nakon proglašenja pobjednika, a Cody nije mogao da ga ne spomene u svom interviewu nakon borbe.

“Ovo je momak koji mi je promijenio život, vratio me na pravi put i bez njega ovoga ne bi bilo. Od svoje pete godine bori se s leukemijom i nije se predavao. I meni je najveća moguća čast što mogu napraviti ovu”, rekao je Cody dok je postavljao pojas oko pasa svom prijatelju, a na pressici nakon eventa je dodao nešto o tome kako je tako kvalitetno odradio posljednje dvije runde:

“Dok sam sjedio u kutu sjetio sam se fotografije koju mi je poslao njegov otac, dok se Maddux tek počeo liječiti od leukemije. Bila je to slika gdje leži na krevetu s cijevi u stomaku i istog trenutka sam pomislio koliko je toga on prošao, kakvu je borbu odradio i tih deset minuta nije izgledalo niti približno strašno. Ovo nije bilo samo zbog mene, ovo je naš san i ovo je naša noć. Cijela ta obitelj je dio mog uspjeha i ne bih bio tu gdje jesam da nije njih. On je moj brat i zapravo nije niti svjestan koliko mi daje snage.”

Morao je reći i nešto o borbi:

“Cruz je bio prvak s razlogom, jedan od najboljih na svijetu, ali sada sam ja najbolji. Ovim putem bih zahvalio njemu što je danas napravio bolju osobu od mene.”

Osim toga, Cody je još prozvao svog bivšeg kolegu TJ-a Dillashawa, koji je na istom programu podosta uvjerljivo slavio protiv Johna Linekera.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI