Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Cody McKenzie: UFC je sprdačina, tretiraju borce poput gamadi! | Fight Site

Cody McKenzie: UFC je sprdačina, tretiraju borce poput gamadi!

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.12.2014 17:56h Autor:

Cody McKenzie

Cody McKenzie pet je godina bio član UFC-a, u kojem je ostvario 3-4 omjer pobjeda i poraza. On je još jedan u nizu boraca koji nisu zadovoljni tretmanom u UFC-u i novcem koji su dobijali. Cody se četvrtak bori na M-1 Challenge 54, u glavnom gradu Rusije protiv Beslana Isaeva.

"Bio sam vrlo blizu umirovljenja nakon odlaska iz UFC-a", rekao je McKenzie za BloodyElbow. "Prije prelaska u M-1, fokusirao sam se na ribolov u kojem zaradim duplo više nego u UFC-u. Čak me M-1 plaća bolje nego najbolja organizacija svijeta".

McKenzie se ne voli prisjećati pet mučnih godina u UFC-u.

"Odmah me uhvati nervoza pri pomisli na UFC", priznao je Cody. "Jadno su me plaćali i zabranjivali mi puno toga. Zbog toga sam i razmišljao o mirovini".

"Tri borbe sam odradio besplatno u TUF showu. Nikad nisam zaradio pravi novac. Ne posjedujem kuću. Još uvijek vozim svoj stari auto".

McKenzie je jedan od mnogih boraca koji su istupili u javnost i rekli da UFC slabo plaća borce koji nisu u TOP 15. Nedavno je nekoliko sadašnjih i bivših boraca odlučilo tužiti UFC zbog monopola u MMA-u.

Cody je otkrio da bi se rado pridružio pokretačima tužbe, ali da nitko nije stupio u kontakt s njim.

"Volio bih sudjelovati u toj tužbi", rekao je McKenzie. "Nitko me nije kontaktirao. UFC je sprdačina. Tretiraju borce poput gamadi i daju im sitniš. Sumnjam da ću dobiti bilo kakvu odštetu ako borci dobiju presudu, ali se nadam da će UFC izgubiti milijune u toj parnici".

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI