Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Cody McKenzie izvadio krv da bi prošao vagu! | Fight Site

Cody McKenzie izvadio krv da bi prošao vagu!

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.10.2014 12:37h Autor:

Cody McKenzie

Bivši UFC borac, Cody McKenzie, šokirao je borilačku javnost nedavnim činom. Naime, da bi prošao vagu, prije meča na eventu BattleGrounds MMA 5 – O.N.E, McKenzie je izvadio oko pola litre krvi koju je potom donirao. 

Na vaganju koje se održavalo dva dana prije eventa, Cody je težio 78.5 kilograma, te nije prošao vagu. Organizatori su mu zatim dali dva sata da pokuša doći do zahtjevane gornje granice, što je Codyju uspjelo, ali na nesvakidašnji način; darivanjem krvi. Maštoviti borac izjavio je da je darovao pola litre, no vjeruje se da je izvadio i nešto više. Uglavnom za dva je sata težio jedan kilogram manje. 

Medicinski stručnjak, doktor Ali Mohamadi, izjavio je da je takva metoda gubljenja težine vrlo neobična, ali i ne štetna za zdravlje, ako se ne radi učestalo. Kratkoročne nuspojave mogu uključivati u vrtoglavicu i nesvjesticu, ali volumen tekućine u tijelu se nadoknadi za 24 sata. 

Cody McKenzie je nakon borbe s vagom izgubio borbu, i to od Brocka Larsona, no ne radi pomanjkanja željeza u krvi. 

 

 

 

 

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI