Cody ili T.J.? Netko u ovoj priči očito laže

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.01.2017 14:28h Autor:

Cody Garbrandt & T.J. Dillashaw

Novopečeni prvak UFC-ove bantam kategorije, Cody Garbrandt, nedavno je izjavio da već ima neslužbenu pobjedu nad svojim idućim potencijalnim protivnikom T.J. Dillashawom. “No Love” tvrdi da je Dillashawa nokautirao na treningu dok su još uvijek bili timski kolege u Team Alpha Maleu i da posjeduje snimku kao dokaz.

Gostujujući na MMA Houru bivši prvak Dillashaw je demantirao Garbrandtovu izjavu jer, kako sam kaže, on nikada u životu nije bio nokautiran.

“O da, definitivno smo se potukli. Nemojte krivo shvatiti, Cody je čvrsti klinac. Ali smiješno je to što priča da me nokautirao u prošlosti. Za početak, ja nikada nisam bio nokautiran. Najbliže što sam došao tome je bilo kada me John Dodson pogodio u finalu The Ultimate Fightera. A on priča da ima snimku i to je urnebesno jer sam sebi kopa rupu jer ako ima snimku neka je objavi. To se nije dogodilo.

Najveća pogreška je napravio rekavši da ima snimku. Ako je ne objavi, to je zato što se to uopće nije dogodilo. Ako je objavi, onda sam valjda bio nokautiran jer ja se toga ne sjećam. Zašto bih se bojao da će objaviti snimku ako se to nije dogodilo?”

Dillashaw se zaratio s čitavim Team Alpha Maleom kada je zajedno s trenerom Duaenom Ludwigom otišao trenirati u Elevation Fight Team u Coloradu. Budući da je vođa Alpha Malea, Urijah Faber, otišao u mirovinu na Garbrandtu je da se kao najuspješniji predstavnik tima obračuna s Dillashawom negdje tokom 2017.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI