Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Cody Garbrandt: TJ je bio tumor u timu, a ja sam ga nokautirao dok sam imao tek jednu borbu | Fight Site

Cody Garbrandt: TJ je bio tumor u timu, a ja sam ga nokautirao dok sam imao tek jednu borbu

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.01.2017 19:14h Autor:

Cody Garbrandt i djevojka

Krenuo je novi rivalitet u bantam kategoriji UFC-a, koji će na kraju vjerojatno dovesti do iduće borbe za titulu, one između Codya Garbrandta i TJ Dillashawa. Boraca koji su ranije bili članovi istog tima.

Odmah nakon što je savladao Dominicka Cruza, Garbrandt je krenuo u lov na borbu koju iduću želi odraditi, onu protiv bivšeg timskog kolege TJ-a Dillashawa. Dillashaw je svojim pobjedama potvrdio kako on zaslužuje pokušati ponovno osvojiti pojas te će ta borba vjerojatno dogoditi. Na zadovoljstvo trenutnog prvaka.

“Nemam ništa protiv da ga prebijem. Dok je bio član Alpha Malea, on je zapravo bio tumor u timu i na kraju je pokušao uništiti ga, to mu je zapravo bio cilj, sve preko toga da cijelu situaciju učini nečim osobnim. Ja mogu uštedjeti ljudima novce koje bi platili da gledaju tu borbu i postaviti video snimku situacije kada sam ga nokautirao na treningu. A tada sam imao tek jednu borbu u karijeri. Priča kako me je rasplakao na treningu, ali to nije istina. Taj  je tip zapravo najgori trash talker na svijetu. Užasan je!”

Kao što je sam rekao, tu je u pitanju ipak nešto malo više od same borbe, budući da tim još uvijek nije oprostio Dillashawu ono što je učinio kad je napustio Sacramento i otišao za trenerom Duane Ludwigom u Colorado.

“Naravno da bi mi bilo veliko zadovoljstvo prebiti ga pred očima javnosti. Prije svega zbog toga što je napravio timu, prodao nas je. Prodao je i izdao svoje prijatelje, one koji su ga učinili onim što je, a on je zaboravio na to. Pobjegao je čim je vidio priliku za malo više novca. A TJ zapravo nikada nije bio prvak, Cruz je to bio, TJ ga nikada nije savladao i osvojio ga. Ja sam taj koji je to napravio i ja sam pravi prvak, ono što on nikada nije bio.”

Iako nije dugo u sportu, Cody Garbrandt je već dokazao kako zna izboriti za sebe onu borbu koju želi. Uostalom, protiv ove protiv Dillashawa vjerojatno se neće buniti gotovo nitko od fanova. Mi joj se veselimo.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI