Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Cody Garbrandt: Boksao bih s Conorom i nokautirao ga, a idući plan je osvojiti titulu u dvije UFC divizije | Fight Site

Cody Garbrandt: Boksao bih s Conorom i nokautirao ga, a idući plan je osvojiti titulu u dvije UFC divizije

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.10.2017 16:38h Autor:

Cody Garbrandt

Jedan od najboljih boksača u UFC-u svakako je Cody Garbrandt, pa tako ni on nije mogao izbjeći temu Conora McGregora. Iako je ovaj dvije kategorije iznad njega, Garbrandt je uvjeren kako bi se s Ircem vrlo lako obračunao. 

Garbrandt je prije svoje MMA karijere bio vrlo uspješan amaterski boksač, uz Golden Gloves iskustvo te je svoju MMA prezentaciju izgradio upravo na svom većinom superiornom boksu. Ipak, pošto nije dugo vremena prava MMA zvijezda, do sada ga se nije vezalo uz možebitne boksačke mečeve, ali nije mogao izbjeći pitanje o možebitnom susretu s Conorom McGregorom, koji u MMA nastupa dvije kategorije iznad njega. Smatra kako u boksu to ne bi igralo nikakvu ulogu.

“Bez problema bih nokautirao Conora u boks meču. Budimo realni, prave razlike između gardova nema, ne brine me njegov kontra gard. Sve što me zanima je to da će se borac boriti svojim šakama. A njega bih u takvom meču nokautirao”, rekao je Cody.

Za dva tjedna slijedi mu borba koja se dugo čeka, ona protiv bivšeg timskog kolege, TJ Dillashawa. Cody je prepun samopouzdanja i na to prije svega gleda kao na borbu koja mu je potrebna pri usponu prema većim visinama.

“Sad ispred sebe imam TJ-a i to je sjajan put prema uspinjanju na još veći nivo. Uzbuđen sam oko toga da ga riješim, a nakon njega može Mighty Mouse, može Conor, ma mogu i top boksači, volio bih u ring protiv Adriena Bronera ili Mikeya Garcie.”

Nakon toga su mu sve opcije otvorene, no jedna mu je ipak prioritetna. Još se prisjetio onoga kako je došao do naslova prvaka, odnosno pet rundi apsolutno dominacije protiv Dominicka Cruza.

“Dominick je u toj borbi bio onoliko koliko sam mu ja dozvolio. Toliko sam se zabavljao u svojoj prvoj borbi za titulu da jednostavno nisam htio da ona ikad završi. I to protiv jednog od najboljih boraca svijeta općenito. Nakon što savladam TJ-a, mislim kako je nekako prirodna odluka da se spustim u muha kategoriju i postanem svjetski prvak dvije divizije. To je dobro za moju karijeru i ostavštinu, ali i za Johnsona, jer je njemu potrebna velika borba. Za to vrijeme, neka se Cruz i TJ bore za privremenu titulu, pa da kada se vratim još jednom pobijedim boljeg od njih dvojice.”

Biti će zanimljivo vidjeti je li Cruz tada samo podcijenio svog mladog izazivača te je zbog toga ostao bez titule ili je Cody uistinu toliko dobar te se može obistiniti ono što je prognozirao Dana White, a to je da on bude iduća UFC-ove megazvijezda, borac koji će rušiti barijere, kako rezultatske, tako i financijske.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI