Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
CM Punk: Zabavio sam se kao nikad i ovo sve je drugi najvažniji događaj mog života | Fight Site

CM Punk: Zabavio sam se kao nikad i ovo sve je drugi najvažniji događaj mog života

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.09.2016 18:37h Autor:

CM Punk

CM Punk prvi je dobio priliku razgovarati s medijima na press konferenciji nakon UFC 203 eventa te je opisao svoje dojmove, ali i daljnje planove što se tiče MMA karijere.

Prvobitno je upitan kako se osjeća sad kad je sve prošlo i što može reći o svemu što se dogodilo.

“Cijeli proces bio je magičan, ali sam razočaran kako je sve na kraju ispalo. Sam sebe sam prebio puno više nego što sam zapravo dobio batina. Biti ovdje na ovim svjetlima je bilo nešto najzabavnije u mom životu i drugi najvažniji dan u mom životu, odmah nakon onog kad sam se oženio.”

Borbu je presudila pogreška na samom početku, kad je Punk dozvolio protivniku da ga uhvati i sruši. Nakon što su se našli na podu, samo je bilo pitanje vremena kad će borba biti gotova.

“Moj je plan bio pokušati stvoriti pritisak od samom početka, jer to mu nitko nije napravio u njegove prve dvije borbe. Trebao sam malo brže baciti udarac desnom rukom, no nisam uspio pa sam završio na podu. Taktika je bila biti agresivan i izaći na štitu ili na njemu.”

Pitanje je što će sada biti dalje s njegovom karijerom, tj. da li je gotova. Kaže kako je ovo tek početak njegovog MMA puta, no da nije siguran hoće li se on dalje nastaviti u UFC-u.

“Moja želja bila je pokušati MMA na nižem nivou, no nakon što mi se kroz neke razgovore pružila ova prilika, bio bih lud da sam ju odbio. Ne znam što će se događati nakon ovoga, postoji mogućnost da mi UFC da otkaz, no ne znam hoće li se to dogoditi. Sigurno ću nastaviti. Ovo je kao da sam pao s bicikla i sigurno da neću ostaviti usred ceste i nastaviti dalje bez njega.”

O borbi nije htio reći nešto više od onoga ranije, no nešto je rekao o planovima koji bi trebali uslijediti idućih mjeseci.

“Nemam nikakve isprike za ovaj poraz. Mickey je bio bolji borac. Ja bih sad najradije odmah odradio iduću borbu i pokušao sve obrisati, no ne mogu. Moram se vratiti u dvoranu, a i posvetiti nešto vremena mojoj supruzi. Ona je ovo sve prolazila zajedno sa mnom i vrijeme je da provedemo neko vrijeme skupa.”

Šteta da borba nije potrajala dulje, nakon svega što je govorio i kako se ponašao, ovaj čovjek je to zaslužio.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI