CM Punk nakon razgovora s Whiteom uvjeren u novi nastup za UFC

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.11.2016 15:18h Autor:

CM Punk

Iako su ranije postojala nagađanja kako bi nakon razočaravajućeg debija svoje vještine mogao prezentirati u nekoj manje zahtjevnoj sredini, Phil Brooks, poznatiji pod nadimkom CM Punk, mogao bi ipak karijeru nastaviti u UFC-ovom oktogonu.

CM Punk je tako u razgovoru s Arielom Helwanijem otkrio kako je uvjeren da će se njegov idući nastup održati pod okriljem UFC-a, a kao vrijeme povratka cilja siječanj ili veljaču. Naravno, o svemu je već popričao s predsjednikom promocije – Danom Whiteom.

“Ne želim pričati u njegovo ime (Whiteovo, op.a.), ali mislim da je kojim slučajem htio prekinuti suradnju onda bi to učinio još tada. Sve dok ne bude službeno, ne želim pričati o tome što je na njegovom umu. No ja sam prilično siguran da će moja iduća borba biti u UFC-u.”

Poznati kečer ne skriva želju za povratkom u oktogon te je sam to jasno predočio UFC-ovom predsjedniku. Tome svjedoči i činjenica da se nakon poraza od Mickeyja Galla odmah vratio treninzima.

“Osjetio sam kako se nalazim u životnoj formi, tako da sam odmah nastavio s treninzima. Mislim da je to najbolja stvar koju možete učiniti nakon poraza”, izjavio je Punk koji se nema namjeru ostaviti MMA-a ukoliko mu UFC ne pruži novu priliku.

“Ovo je ono čime se sad bavim. Ako to mogu raditi za tebe, super, ako ne onda ću te i dalje žicati za karte kako bih gledao tvoje priredbe”, poručio je Whiteu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI