Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Claudia Gadelha vraća se na UFC 231 | Fight Site

Claudia Gadelha vraća se na UFC 231

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.09.2018 22:38h Autor:

Claudia Gadelha

UFC 231 dobio je još jednu borbu, a u pitanju je nastup Claudie Gadelhe, ponajbolje brazilske MMA borkinje. Ona će se na PPV eventu u Kanadi sastati sa sve boljom Ninom Ansaroff, zaručnicom prvakinje bantam kategorije, Amande Nunes.

Gadelha je u posljednje vrijeme puno toga mijenjala. Nakon poraza u drugoj borbi protiv Joanne Jedrzejczyk napustila je Brazil te već neko vrijeme živi u Americi. Od tada je odradila četiri borbe te ostvarila tri pobjede, no tu je i poraz u kojem je bila izdominirana od strane Jessice Andrade. Nakon te borbe se vratila te je ovog ljeta upisala pobjedu protiv Carle Esparze te nastavlja graditi svoj put prema novom napadu na titulu, koju protiv Poljakinje nije uspjela osvojiti.

Prepreka na tom putu joj se zove Nina Ansaroff, borkinja koja je donedavno bila najviše poznata po vezi s Amandom Nunes, no u posljednje vrijeme je i ona postigla zanimljive rezultate. Spojila je tri pobjede, sve tri sudačkim odlukama te se našla na 11. mjestu rankinga slamka kategorije, a ovom borbom dobiva priliku napasti treće mjesto na kojem se Gadelha nalazi.

View this post on Instagram

Let’s do this!! Simbora!!! #teamcg #ufc231 #canada

A post shared by ᏟᎶ (@claudiagadelha) on

Što se tiče Brazilke, ona je izjavila kako je u posljednje vrijeme promijenila životne navike te više ne namjerava biti “definirana” koliko je bila prije. Spominjala je kako je tolika količina mišića usporava, ali da i loše djeluje na njenu kondiciju, čiji je nedostatak zapravo bio razlog poraza u borbi za titulu. No, ako ćemo suditi prema videima kakve objavljuje na Instagramu, čini se da joj snage ne nedostaje. Nešto više o tome svakako ćemo vidjeti 8. prosinca kada se održava event na kojem će se borba održati. Event predvodi borba za prvaka perolake kategorije između Maxa Hollowaya i Briana Ortege.

View this post on Instagram

Focus on improving rather than proving. @cobrinhacharles #teamcg #ufc #ufcpi #laborday

A post shared by ᏟᎶ (@claudiagadelha) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI