Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Claudia Gadelha traži mišljenje fanova: Trebam li donijeti tu odluku u karijeri? | Fight Site

Claudia Gadelha traži mišljenje fanova: Trebam li donijeti tu odluku u karijeri?

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.11.2017 11:01h Autor:

Claudia Gadelha

Jedna od najboljih MMA borkinja svijeta, Claudia Gadelha, nalazi se na prekretnici karijere. Razmišlja o povlačenju jedne bitne odluke, no oko nje se odlučila konzultirati sa svojim fanovima.

Gadelha je u svojoj posljednjoj borbi uvjerljivo poražena od Jessice Andrade, čime je kompromitirala svoju poziciju u vrhu slamka kategorije i šanse za skorašnji novi napad na titulu prvakinje. Ipak, uvođenje muha kategorije nudi priliku mnogim borkinja za brzi uspon prema tituli, a to je “namirisala” i Gadelha, koja se trenutno nalazi na odmoru s obitelji te je najavila povratak u dvoranu tek početkom iduće godine.

Na svoj Instagram profil je postavila jednu stariju fotografiju, uz tekst koji nam otkriva kako i ona razmišlja o promjeni diviziji. “Prije nekoliko godina sam se borila do 57.5 kilograma i pobijedila sam nokautom nakon dvije minute. Je li vam se sviđalo kada sam se borila u muha kategoriji. Želim čuti vaše mišljenje o svojoj idućoj borbi”, napisala je Gadelha.

28-godišnja Brazilka je visoka 163 cm, ali je zbog svoje muskulature znala imati teška skidanja kilograma za slamka kategoriju. Ipak, i kraj toga se u borbi protiv Andrade vidjelo da u toj diviziji može imati nedostatak “veličine”. Ipak, prelazak među još teže borkinje bi joj možda donio bolje iskorištavanje njene brzine i tehnike, kao što se dogodilo u slučaju Roberta Whittakera. U svakom slučaju, Gadelha će svoju idući borbu odraditi tek u proljeće 2018. godine. Tako da ima dovoljno vremena za razmišljanje te možda i probno skidanje na 57.5 kilograma.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI