Claudia Gadelha napustila Nova Uniao i osnovala svoj vlastiti tim

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.09.2016 20:38h Autor:

Claudia Gadelha

Jedna od najboljih borkinja svijeta, Claudia Gadelha, odlučila je napustiti najpoznatiji brazilski MMA tim, Nova Uniao te započeti novu fazu karijere u svojoj vlastitoj dvorani.

Uz pomoć ekipe s trener Pederneiarem na čelu, Gadelha je došla korak do samog vrha, no zaustavljena je od Joanne Jedrzejczyk u borbi za naslov prvakinje slamka kategorije. U toj je borbi odradila sjajne dvije runde, nakon čega je došlo do kondicijskog pada te preokreta i poraza. Iz tog je jasno kako ju tim nažalost nije dovoljno dobro fizički pripremio za taj izazov.

Gadelha je već nakon te borbe izjavila kako smatra da je loš program treninga kriv za taj poraz, a nesuglasice su potrajale sve do sada, kad se borkinja ipak odlučila na napuštanje dvorane u kojoj su joj kolege bili Jose Aldo, Renan Barao i mnogi drugi borci. Gadelha zapravo u posljednje vrijeme većinu vremena provodi u SAD-u, gdje je pokrenula svoju dvoranu imena “Claudia Gadelha’s MMA and BJJ Academy”. Ona je tamo u ulozi glavnog trenera.

Ipak, postoji mogućnost kako će se za iduću borbu ipak pripremati u Brazilu, u gradu Natalu gdje se nalazi franšiza Nova Uniao dvorane i gdje bi joj trebali pomagati Renan Barao i Jussier Formiga. Nakon toga bi trebala ojačati svoj američki tim te stalno preseliti u SAD.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI