Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Claudia Gadelha: Ja sam jedna potpuno nova borkinja! | Fight Site

Claudia Gadelha: Ja sam jedna potpuno nova borkinja!

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.06.2017 16:53h Autor:

Claudia Gadelha

Nakon impresivne izvedbe protiv Karoline Kowalkiewicz, Claudia Gadelha je još jednom potvrdila kako u ovom trenutku ne gleda na borbu za titulu, no da joj je to svakako krajnji cilj te je uvjerena da će savladati Joannu Jedrzejczyk kada se idući puta susretnu.

Ovako brza i ubojita Gadelha nikada nije izgledala. Uvijek je bila dobre, sve svoje UFC pobjede ostvarila je uvjerljivo, no Karolina Kowalkiewicz je ipak bila drugoplasirana borkinja ljestvice, a Brazilka ju je doslovno demolirala. Pokušala je objasniti što se dogodilo i zašto je tako dobra.

“Ukoliko radiš konstantno iste stvari, ne možeš očekivati napredak. Ja sam pred sebe stavila izazov, promijenila sam puno stvari i ovo je ovdje jedna nova borkinja. I nemate pojma koliko će me teško biti savladati.”

Claudiji je ovo bila druga borba otkako se preselila u Ameriku, no protiv Cortney Casey je još uvijek nije vidio toliki napredak. Ovo sada je bilo nešto novo, pravo osvježenje u pitanju Claudie Gadelhe. Šteta je jedino što je borba kratko trajala, pa nismo mogli vidjeti kakav je napredak po pitanju kondicija, koja je zapravo bila razlog njenog poraza u borbi za titulu.

“Sretna sam s onim što sam odradila u ovoj borbi. Po svemu se vidjelo kako sam sada tamo gdje sam kao borkinja uvijek htjela biti. U potpunosti sam se navikla na novi kamp i novo okruženje. Znala sam da borba neće otići na tri runde, odnosno znala sam da ću je nekako završiti. Bilo je brže nego što sam očekivala, ali to je rezultat svega što sam radila.”

Postavlja se pitanje što joj slijedi. Za treću borbu protiv Joanne je još uvijek rano, jer nije prošlo niti godinu dana, no to joj je svakako krajnji cilj. Uostalom, iako Joanna vodi 2:0, njihov je rivalitet i dalje najveći u diviziji i fanove sigurno zanima treća borba, pogotovo kada se vidi Gadelhin napredak u svim segmentima:

“Borba protiv Joanne trenutno nema smisla, sada je Rose Namajunas na redu. Sumnjam da ju ima ikakve šanse pobijediti, no ona je sada na redu. Ja ću razgovarati s UFC-om i vidjeti koje su moje opcije. Nije mi bitno protiv koga ću se boriti, jer sam uvjerena kako sam najbolja borkinja ove divizije. Imala sam neke probleme koje sam trebala riješiti i trenutno radim na tome. Rezultati se vide i sigurno ću ih u potpunosti riješiti dok dođe iduća prilika za borbu protiv Joanne, a onda ću je i savladati.”

Ovo joj je četvrta pobjeda u UFC-u te ukupno 15. pobjeda u karijeri. Bolja od nje bila je tek Joanna Jedrzejczyk, u ta dva spomenuta njihova duela. Treći će sigurno doći, samo je pitanje kada.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI