Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Claudia Gadelha i Joanna Jedrzejczyk sastaju se u Phoenixu | Fight Site

Claudia Gadelha i Joanna Jedrzejczyk sastaju se u Phoenixu

UFC 18.10.2014 13:30h Autor:

Claudia Gadelha

Claudia Gadelha i Joanna Jedrzejczyk sastaju se na UFC on FOX 13 eventu u Phoenixu u dvoboju dvije neporažene članice UFC-ove slamka divizije. Obje djevojke su došle do uvjerljivih pobjeda u svojim prvim nastupima.

Iako se glavnina događanja oko UFC-ove slamka divizije događa unutar Ultimate Fightera, odnosno njegove 20. sezone, koja će donijeti i prvakinju te kategorije, neke djevojke koje nisu nastupile unutar showa već žestoko rade na svom putu prema vrhu organizacije.

Tako su Claudia Gadelha i Joanna Jedrzejczyk već odradile svoje debie u organizacije, a obje su došle do pobjede i tako ostale neporažene u karijeri. Sad će se sastati međusobno, i to u Phoenixu, na UFC on FOX 13 eventu, 13 . prosinca.

Gadelha je inače trebala biti dio Ultimate Fightera, gdje bi bila jedna od favorita samog showa, no na kraju nije tamo zbog lošeg govora engleskog jezika. No, UFC joj je dao ugovor, a već je odradila i prvu borbu, u kojoj je savladala Tinu Lahdemaki i došla do skora 12-0 u karijeri. Inače trenira u Nova Uniao timu, kod Dede Pederneirasa, a najpoznatiji trening partneri su joj Renan Barao, Jose Aldo i Junior Dos Santos, koji predvodi event na kojem će nastupiti.

Jedrzejczyk je u svom debiu prezentirala izvrstan Muay Thai i tako došla do pobjede, koja je njen skor podigla na 7-0. Nakon ove borbe, jedna od ovih djevojaka više neće imati apsolutan skor, no isto tako će biti i blizu napada na naslov prvakinje ove kategorije, a za Gadelhu se već neko vrijeme govori da bi mogla biti prva izazivača nakon završetka showa, ukoliko dobro odradi prve borbe. Prepreku broj 1 je već riješila.

UFC on FOX 13 predvodi teškaški duel Stipe Miočića i Juniora Dos Santosa

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI