Claudia Gadelha dogovorila svoju iduću borbu

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.09.2016 18:14h Autor:

Claudia Gadelha/Instagram

Datum svoje iduće borbe i protivnicu saznala je Claudia Gadelha. Brazilska borkinja i službeni svjetski broj dva do 52 kilograma, borit će se protiv Cortney Casey na UFC Fight Night 100 eventu u Brazilu.

Gadelhi (13-2, 2-2 u UFC-u) će to biti prva borba nakon što je u srpnju doživjela poraz u borbi za titulu, protiv Joanne Jedrzejczyk. Bila je to borba gdje je Brazilka dobila prve dvije runde, ali je onda kondicijski pala te je zapravo jedva izdržala do sudačke odluke, koju je neupitno izgubila. Sve je to dovelo do promjene kampa te selidbe u SAD i ovo će biti prva Gadelhina borba u novom timu.

Tamo će ju čekati Cortney Casey (6-3, 2-2 u UFC-u), djevojka koja je u promociji loše krenula, no nakon dva poraza je dobila još jednu priliku te je trenutno nanizala Randu Markos i Cristinu Stanciu, a obje je savladala prekidom u prvoj rundu, a uostalom takvih joj je i svih njenih šest pobjeda.

UFC Fight Night 100 održava se 19. studenog u Brazilu, a predvode ga Alexander Gustafsson i Antonio Rogerio Nogueira. Ova borba će se vjerojatno naći na glavnom programu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI