Čitatelji Fight Sitea ne vjeruju Jonu Jonesu, većina misli da je varalica!

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.12.2018 11:06h Autor:

Jon Jones

U tek nešto više od 24 sata, naša posljednja anketa vezana za novi doping skandal Jona Jonesa je sakupila gotovo 2000 glasova. I to pokazuje ogroman interes za ovu temu koja je protresla MMA scenu gotovo na samom kraju za UFC ionako turbulentne 2018. godine.

Podsjećamo kako je u Jonesovom tijelu ponovno pronađen isti onaj metabolit zbog kojeg je već odslužio 15-mjesečnu suspenziju. No, Jones i njegov tim tvrde da je nevin, a ovaj put je čak i UFC na njegovoj strani. Ne samo da ga elitna promocija ovaj put podržava, i USADA je zaključila da bivši prvak nije napravio ništa pogrešno, nego da se radi o ostacima ostataka metabolita iz prošlog slučaja. Za razliku od njih Komisija u Nevadi ne vjeruje u takvu priču pa su Jonesu odbili izdati licencu za natjecanje. To je pak bio spreman učiniti Andy Foster iz Komisije u Kaliforniji što je u konačnici rezultiralo preseljenjem čitave PPV priredbe iz Las Vegasa u Inglewood.

U anketi u kojoj je anketno pitanje bilo “Je li Jon Jones varalica ili nije?” čak 60 posto glasača je prilično jasno i bira – “Da, samo bi glupan vjerovao novoj priči!”.

Ako tome pridodate još 6 posto onih koji smatraju “Da je uzimao doping, ali to ne smatraju varanjem”, dobivate zbroj od čak 66 posto glasača koji su uvjereni da bivši prvak koristi nedopuštena sredstva ili u ovom slučaju steroide.

Drugi najpopularniji odgovor u našoj anketi jest onaj: “Ne, ovo je samo splet nesretnih okolnosti.” Za tu se opciju odlučilo 16 posto posjetitelja Fight Sitea.

Isti broj je i onih koji se ne mogu izjasniti jer nisu sigurni što više misliti. “Teško je reći, sve je moguće” je odgovor za koji se odlučilo također 16 posto naših čitatelja.

I na koncu valja spomenuti najmanje popularan odgovor “Jones who?” koji je sakupio tek 2 posto u ovoj aktualnoj anketi.

S obzirom da ćemo anketu ostaviti aktivnom još najmanje 24 sata, ukoliko niste dali svoj glas i dalje to možete učiniti. Također vam zahvaljujemo na svakom komentaru ove ankete i ove vrlo zanimljive teme.

Je li Jon Jones varalica ili nije?

GLASAJ

Loading ... Loading ...

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI