Čitatelji Fight Site portala se ne slažu s Jonesom, oni vjeruju da će Stipe nokautirati Cormiera!

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.05.2019 11:36h Autor:

Screenshot

Čitatelji našeg portala se ne slažu s Jonom Jonesom koji predviđa novi poraz Stipe Miočića u revanšu s Danielom Cormierom. Tako se barem može zaključiti prema našoj posljednjoj anketi u kojoj smo vas zamolili da prognozirate veliki revanš koji je na rasporedu na UFC-u 241 u kolovozu.

U samo nekoliko dana anketa je sakupila gotovo 3000 glasova što pokazuje da za mečem Miočić vs. Cormier II vlada golem interes. Vrijeme je za “prolazno vrijeme” prije nego što i konačno zaključimo ovo anketno pitanje.

Jon Jones smatra kako će Cormier ponovno pobijediti Miočića!

Jasno je da velika većina čitatelja Fight Site portala vjeruje da će Miočić pobijediti u revanšu i vratiti pojas UFC prvaka u teškoj kategoriji. Čak 64 posto vjeruje da će “Vatrogasac” to učiniti prekidom (ili nokautom ili prisiljavanjem na predaju).

Kada toj brojci dodamo još 12 posto onih koji su uvjereni da će Miočić u meču protiv Cormiera pobijediti odlukom sudaca, dolazimo do ukupnih 76 posto čitatelja Fight Sitea kojima je Stipe favorit.

Opcija da će DC pobijediti Miočića prekidom i zadržati pojas UFC prvaka u teškoj kategoriji je dobila 13 posto glasova i ona je u ukupnom poretku drugi najpopularniji odgovor u ovoj anketi. Još 6 posto čitatelja Fight Site portala smatra da će Amerikanac slaviti odlukom sudaca što ukupno daje zbroj od 19 posto onih koji su uvjereni da će Cormier pobijediti i u revanšu.

Najmanje glasova, tek 5 posto, dobila je opcija “Ne znam, teško mi se odlučiti!”.

I dok su “bookmakeri” uoči prvog meča na UFC-u 226 Miočića proglasili favoritom, ovaj put je američko-hrvatski borac “underdog” u revanšu koji ćemo pratiti u kolovozu na UFC-u 241. Zahvaljujemo svima koji su sudjelovali u anketi, a rezultate iste možete komentirati ispod članka.

FS anketa: STIPE ili DC?

GLASAJ

Loading ... Loading ...

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI