Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Čini se da Till ostaje u velteru, njegov nutricionist je uvjeren da je to pravi potez | Fight Site

Čini se da Till ostaje u velteru, njegov nutricionist je uvjeren da je to pravi potez

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.09.2018 12:05h Autor:

Darren Till

Uoči meča Darrena Till za titulu UFC prvaka, po medijima se provlačila priča da bi Britanac u slučaju poraza mogao promptno preseliti u višu kategoriju do 84 kilograma. Čini se, kako se to ipak neće dogoditi iako je teško poražen od Tyrona Woodleyja!

Tillova selidba u srednju diviziju bi zapravo bila prilično logičan potez pa ne čudi da su upravo to analitičari predviđali u slučaju da ne uspije doći na tron veltera. No, borac iz Liverepoola je uspio prilično lako ovaj put zadovoljiti službenu vagu, a njegov nutricionist Eoghan Gallagher sada tvrdi:

“Gorila može to napraviti svaki put bez ikakvih problema…”

Neki će se onda naravno pitati s razlogom – zašto je onda u prošlosti bilo toliko problema…?

“Ovaj put je skidanje kilograma prošlo jako, jako dobro. Potpuno sam siguran da bi Till svaki put mogao napraviti isto. Mislim da se može spuštati u -77kg bez ikakvih problema i to još godinama. Samo je sada stvar što netko hoće i koji su mu planovi”, izjavio je nutricionist u posljednjoj epizodi Eurobasha.

Gallagher tek kratko surađuje s Tillom, no već sada je uvjeren da s obzirom na ono što je doživio tijekom prve suradnje, niti u budućnosti ne bi trebalo biti problema s kilama.

“Tek kratko surađujemo. Ali kada sam ga upoznao prije 20 dana, imao je toliko i toliko na vagi. Dvadeset dana kasnije je imao 76.5 kilograma. To je znatno manja brojka”, objašnjava poznati nutricionist i dodaje kako bi njegov posao bio još lakši da Till više vremena provodi na istom mjestu.

“Idealno, bilo bi sjajno da je šest do osam tjedana u Liverpoolu u puno dužem kampu nego što je ovaj bio. Ali očito, ovo je bila borba koja je dogovorena kasnije. Htio bih da je i prije početka skidanja kila malo lakši i mršaviji. Tako da mogu primjeniti sporiji tempo skidanja. Tako bi u konačnici sve bilo jako lako. Uoči Dallasa je bilo vrlo ugodno. Kada je stao na vagu i kada smo vidjeli da je sve u redu, svi smo bili emotivni. Bilo je lakše nego
što smo očekivali.”

Uoči UFC-a 228 glavna briga organizatora je bila težina Darrena Tilla i mogućnost da Englez ne zadovolji gornju granicu svoje težinske kategorije. Na koncu je Nicco Montano hospitalizirana i njezin meč protiv Shevchenko je otkazana, a Till je vrlo glatko pogodio crtu od 77kg!

Čitav razgovor s poznatim nutricionistom poslušajte u nastavku:

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI