Čini se da će Joe Rogan dobiti novog partnera na komentatorskoj poziciji

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.12.2016 11:40h Autor:

Mike Goldberg & Joe Rogan

Najpoznatiji komentatorski duo u borilačkim sportovima, Joe Rogan/Mike Goldberg uskoro bi mogao postati stvar prošlosti. UFC-ov predsjednik Dana White najavio je neke promjene u komentatorskim redovima i čini se da je na tome radio već duže vrijeme.

“Ovo je bio moj san, da sastavim komentatorski tim iz snova i ovog tipa sam htio već godinama i radim na tome i dogodit će se”, rekao je White za Sportsnet.

No, iako White nije precizirao kojeg se od glavnih komentatora planira riješiti, nije teško zaključiti kako se radi o sve, samo ne savršenom, Mikeu Goldbergu, jer za Rogana je White imao samo riječi hvale.

“Joe Rogan je po mom mišljenju najbolji svih vremena. Najbolji komentator za borbe. HBO je jako arogantan i bahat u svojoj boksačkoj produkciji, ali oni to zaslužuju, rade to jako dobro. No Joe Rogan je najbolji komentator ikada u borilačim sportovima”, dodao je White.

Nedavno je MMA doušnik Dave Meltzer izašao u javnost s informacijom da novi vlasnici UFC-a, WME-IMG, planiraju ukinuti Rogan/Goldberg stil komentiranja općenito. Ipak, s obzirom na Whiteove izjave i činjenicu da je Rogan potpisao novi ugovor zasada nema naznaka da će Joe Rogan zaista napustiti kompaniju, iako je poznati komičar iz osobnih razloga znatno smanjio broj evenata na kojima će raditi (samo PPV eventi u Americi).

No da će upravo Goldberg napustiti organizaciju dao je naslutiti i Roganov prijatelj Eddie Bravo, kada mu je na nedavnom izdanju Roganovog podcasta slučajno izletilo pitanje,“Tko će zamjeniti Goldberga?” nakon čega je nastala neugodna tišina, a Brendan Schaub je brzo prešao na drugu temu.

Koji su planovi komapnije tek ćemo vidjeti, ali zasada budite sigurni da ćete Rogana i Goldberga definitivno gledati 30. prosinca na UFC-u 207 u Las Vegasu, možda i po posljednji put.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI