Chuck Liddell: Ne sviđa mi se Jones jer se bori na sigurno!

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.09.2015 15:36h Autor:

Chuck Liddell

Jon Jones je izbjegao zatvorsku kaznu i na kraju je zbog izazivanja i bijega s mjesta nesreće zaradio 18 mjeseci uvjetne kazne. UFC će još provjeriti sve dokumente vezena uz presudu, ali očito je stvar formalnosti i pitanje vremena kad će se bivši prvak u poluteškoj kategoriji vratiti i ponovo boriti za naslov.

Povratak Jona Jonesa sigurno će razveseliti mnoge njegove fanove, ali ima i onih koji nisu ljubitelji njegovog načina borbe. Među njima je i član UFC Kuće slavnih Chuck Liddell.

"Jones se bori na sigurno, previše sigurno. To je problem. Baš kao i kod Georgesa St-Pierrea. Volim GSP-a. Sjajan je borac. Napravio je budalama neke odlične borce, ali nije ih pokušavao završiti. Želi pobijediti, pratiti svoj plan i biti siguran da će ostvariti pobjedu.", izjavio je Liddell.

"Razumijem takav način borbe sa stanovišta menadžera ili trenera. No, sa stanovišta gledatelja? To ne želim gledati. Ne želim da radite tek toliko koliko je dovoljno za pobjedu. Ne smeta me ako pobijedite odlukom sudaca, ali želim da pokušate završiti protivnika. Idite za njim, pokušajte ga ozlijediti."

Jon Jones je završio 15 od 22 protivnika u svojoj karijeri, ali u posljednje tri borbe otišao je do odluke sudaca (Gustafsson, Teixeira, Cormier).

"Vidim borce kako se teško ozljeđuju, ali onda sjednu i gledaju. Pa što radite? Samo ga udarac dijeli od kraja. Neki od njih žele da borba bude sigurna i da pobjede. Puno je novca sad uključeno. Uvijek postoji šansa da napravite pogrešku i da vas uhvate. Kao gledatelj to želim vidjeti.", dodao je Liddell.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI