Chuck Liddell i Forest Griffin treneri na TUF: Latin America 3

UFC 12.04.2016 11:43h Autor:

Chuck Liddell & Forest Griffin/Photo by UFC

Chuck Liddell i Forest Griffin se vraćaju u The Ultimate Fighter. Članovi UFC-ove kuće slavnih biti će treneri na trećoj sezoni TUF: Latin America serijala.

Liddell i Griffin su dio TUF-a od njegovih samih početaka. “The Iceman” je 2005. imao ulogu trenera u prvoj sezoni, dok je Griffin kao član njegovog tima bio prvi TUF pobjednik i osigurao šesteroznamenkasti ugovor s UFC-om, zajedno sa Stephanom Bonnarom kojeg je porazio u finalu, a njihova borba se smatra trenutkom kada je UFC ušao u američki mainstream.

Budući da su obojica umirovljeni, treneri se ovaj put neće obračunati u kavezu na kraju sezone.

“Daleko smo dogurali od prve sezone TUF-a. Čast mi je biti dio latinoameričkog serijala. Imamo odlične borce u regiji i uzbuđen sam što imam priliku trenirati ih poučiti ih nekim stvarim koje sam naučio tokom karijere. Očekujte odlične finale u Mexico Citiyju”, rekao je Liddell u izjavi za UFC.

“Jako sam uzbuđen što ću sudjelovati u TUF Latin America 3. Znam koliko je Chuck kompetitivan tako da ću biti najbolja verzija sebe. UFC je još uvijek poprilično nov u Latinskoj Americi i iz tog razloga sam ushićen što imam ovu priliku pomoći razvoju sporta u regiji”, objasnio je Griffin.

The Ultimate Fighter: Latin America 3 će se snimati u Buenos Airesu u Argentini krajem proljeća. Sezona će se emitirati u kolovozu na UFC Fight Passu, kao i na raznim televizijskim mrežama, a veliko finale sezone održat će se 5. studenog u Mexico Cityju u Meksiku.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI