Chris Weidman: Trebao mi je ovaj poraz, vratit ću se!

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.12.2015 10:03h Autor:

Screenshot

UFC 194 bio je koban za Chrisa Weidmana. Osim što je doživio prvi poraz u karijeri, također je dobio teške batine i izgubio titulu najboljeg borca srednje kategorije. Međutim, bivši prvak se nije predao i već planira vratiti svoj pojas.

Weidman je ušao u povijest UFC-a kada je 2013. porazio dugogodišnjeg vladara srednje kategorije, nedodirljivog Andersona Silvu. Nakon toga je uslijedio uspješni revanš sa “Spiderom”, te još dvije obrane naslova. No prvi izazivač Luke Rockhold kritizirao je prvaka, rekavši da je naslov branio protiv starih Brazilaca na zalasku karijere, a zatim je u borbi pokazao da Weidman ima još puno posla ako u današnje vrijeme planira biti, ili ostati prvak.

Weidman se jučer putem Facebooka zahvalio fanovima i najavio povratak. 31-godišnji New Yorčanin pun je motivacije i planira vratiti svoj naslov.

“Zauvijek ću pamtiti ovaj trenutak. Već sada me promijenio nabolje. Motivacija koju imam u sebi nikada nije bila jača. Nisam se osjećao kao pravi ja u toj borbi iz raznih razloga, ali to je bio poraz koji mi je trebao i kojeg sam zaslužio. Vidio sam razne trenutke u borbi gdje nisam reagirao na pravi način, ali sve je to dio velikog plana koji je bog pripremio za mene. Vratit ću se i bit ću ponovno prvak. Samo želim svima reći da sam dobro. Blagoslovljen sam što imam nevjerojatnu obitelj, prijatelje, tim i obožavatelje. Hvala vam na vašoj podršci, nikada mi nije toliko značila kao sada”, piše Weidman.

Hoće li bivši prvak dobiti priliku na neposrdni revanš tek ćemo vidjeti. Yoel Romero je ostvario sedmu uzastopnu pobjedu u UFC-u svldavši “Jacarea” i Kubanac definitivno zaslužuje napad na novopečenog prvaka Rockholda.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI