Chris Weidman: Rockhold nije odličan, Jacare je opasniji!

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.05.2015 16:49h Autor:

Chris Weidman

Prvak u srednjoj kategoriji, Chris Weidman, smatra da je Ronaldo Souza opasniji od Lukea Rockholda. Amerikanac je na UFC-u 187 obranio pojas prvaka protiv Vitora Belforta, a niti Dana White nije siguran tko će Weidmanu biti sljedeći izazivač.

Neki MMA fanovi smatraju da bi Rockhold trebao napasti titulu jer je u travnju deklasirao Lyota Machidu, dok drugi misle kako prednost ima "Jacare", koji, za razliku od Lukea, u UFC-u ima 5 pobjeda u nizu, bez poraza.

Weidman je rekao da vidi slabije i jače strane kod obojice izazivača.

"Očekujem teškog protivnika, ali proći ću ga bez problema.", izjavio je prvak u emisiji The MMA Hour. "Rockhold je dobar na svim područjima, ali nije odličan ni na kojem od njih. Nije najbolji udarač ni parteraš s kojim sam se borio. Jacare je drukčiji, odličan je na parteru i opasniji na nogama od Lukea. Rockhold nabija svoj ritam tijekom cijelog meča. Oni su dva potpuno različita borca. Ako bih morao reći tko je opasniji, rekao bih da je to Jacare, ali u njegovom načinu borbe postoji više rupa nego kod Rockholda."

Prvak ne želi odabrati novog izazivača između Ronalda i Lukea.

"Ne znam, nemam nekih želja. Kad tad ću se morati boriti s njima i pokazati im da nemaju šanse protiv mene. Sviđaju mi se njihovi stavovi. Morat ću im, kao natjecatelj, pokazati istinu. Nije važno s kim ću se prije boriti. Želim velike mečeve, obojica to znaju jer i oni žele velike borbe."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI