Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Chris Weidman: Da nije bilo prekida protiv Mousasija, dominirao bih do kraja borbe! Želim revanš! | Fight Site

Chris Weidman: Da nije bilo prekida protiv Mousasija, dominirao bih do kraja borbe! Želim revanš!

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.04.2017 21:34h Autor:

Mousasi i Weidman

Chris Weidman još uvijek nije prebolio ono što se dogodilo u borbi protiv Gegarda Mousasia. Tvrdi kako je bio spreman nastaviti borbu te smatra kako bi dominirao do kraja iste.

Weidman je trenutno unutar niza od tri poraza, a onaj zadnji nikako da mu izađe iz glave. Riječ je naravno o onom protiv Gegarda Mousasia na UFC 210 eventu i cijeloj kontroverzi koja se dogodila. Bivši prvak još uvijek nije prebolio ono što se dogodilo, iako bi zapravo trebao kriviti sam sebe.

“Više nego išta želim revanš protiv Mousasia. Bila je to velika borba za mene i velika prilika da se vratim među kandidata za napad na titulu. Bila je to velika prilika da pokažem koliko sam dobar i kako ga mogu dominirati. Ta mi je borba i prilika grubo oduzeta”, rekao je u MMA Houru, a onda je dodao još nešto o samom prekidu.

“Jesu li prekinuli borbu jer ja nisam bio sposoban nastaviti? Ili su je prekinuli zato što je prošlo pet minuta? Ne znam koji je odgovor ovdje, ali znam da sam bio sto posto spreman nastaviti borbu.”

Chris je već ponovno u dvorani gdje trenira i čeka poziv UFC-a za iduću borbu, a nada se kako će to biti revanš protiv Mousasia, koji je odmah nakon borbe bio spreman na isto, no mišljenje mu se u međuvremenu malo promijenilo. Naime, Mousasi je pogledao borbu i smatra da je legalno nokautirao Weidmana, koji ipak to vidi drugačije. On kaže kako je bio sposoban nastaviti borbu te kako je do tog trenutka dominirao i smatra da bi tako odradio borbu do kraja.

“Osvojiti ću nazad pojas srednje kategorije, dominirati njome, a onda ću otići u polutešku i tamo također osvojiti pojas. No korak po korak, čekamo iduću borbu i nadam se da će to biti Mousasi. Vrijeme je da on shvati što se događalo u onoj borbi. Dobivao je batine i bio sam dominirao. Neka dokaže da je pobijedio tu borbu i neka meni da priliku da dokažem da sam bolji od njega.”

Prema svim MMA pravilima, Mousasi je čisto dobio tu borbu. Weidman ima pravo da se ljuti, no ne znamo može li iz te ljutnje nešto izaći.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI