Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Chris Kelades: Kao da sam dobio na lutriji | Fight Site

Chris Kelades: Kao da sam dobio na lutriji

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.10.2014 19:50h Autor:

Chris Kelades

Nakon Charlesa Rose, koji je u Švedskoj oduševio nastupom, iako je prihvatio borbu samo pet dana prije održavanja, isti dan u Kanadi, Chris Kelades je uz jednako uvjete, odradio još impresivnije.

"Bilo je to kao da sam dobio lutriju. Takvoj prilici sam se nadao i to je bila ta borba koju sam čekao", prokomentirao je Chris Kelades kako je reagirao na poziv da nastupi na UFC Fight Night 54 eventu, koji se u subotu održao u kanadskom Halifaxu. I to je prihvatio borbu samo pet dana prije održavanja.

Na kraju je Kelades odnio pobjedu protiv irskog borca Patricka Holohana, a njihov fantastični duel pun preokreta, proglašen je i borbom večeri. Tako je Kelades odjednom bio bogatiji za UFC ugovor, pobjedu u UFC-u, neizmjerno iskustvo te 50.000 dolara. Nije loše.

"Jako sam loše krenuo u borbu, prvu rundu sam se prekasno uključio i ne smijem dozvoliti da mi se to više ponovi. Trebalo mi je predugo da upalim svoj autopilot, koji se inače pali nakon otprilike pola minute. Sad se to dogodilo tek u drugoj rundi, no te dvije runde je bio tu i to mi je bilo dovoljno da dođem do pobjede. Biti će da je trema učinila svoje", prokomentirao je borbu, u kojoj je izgledao loše u prvoj, no nakon toga sjajno u iduće dvije runde.

Kelades je, kao što je često slučaj u ovakvim lijepim pričama, donedavno bio blizu odluke o završetku karijere. "Prošla dva mjeseca bila su teška. Treniraš, nadaš se borbi i onda nastupiš u nekoj manjoj organizaciji za honorar koji ti jedva pokrije osnovne troškove. Razgovarao sam sa svojoj suprugom i dogovorili smo se da pokušam još do kraja godine, a ako se stvari ne pomaknu s mrtve točke, da prestanem sa svima. No, kao što sam rekao i supruzi, sve se jednom mora vratiti", objasnio je svoju situaciju prije poziva iz UFC-a.

Sjajan uspjeh za ovog momka, koji je tako pojačao UFC-ovu muha kategoriju i sigurno se s nestrpljenjem čeka njegov idući nastup.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI