Chris Camozzi "uletio" u revanš protiv Jacarea

UFC 12.04.2015 12:35h Autor:

Chris Camozzi

Pronađen je zamjenski protivnik za Jacaea Souzu, nakon što je prvobitno planirani Yoel Romero doživio ozljedu. Bit će to Chris Camozzi, kojeg je Brazilac već jednom savladao, u svibnju 2013. godine.

Ovo će ujedno Camozziu biti i povratak u UFC, nakon što je ovaj 28-godišnjak jesenas dobio otkaz iz organizacije, nakon četiri uzastopna poraza, a prvi od njih je bio upravo od Jacarea. No, činjenica da je od tad ostvario dvije pobjede van organizacije, kao i ona da su posljednja dva poraza došla izuzetno kontroverznim podijeljenim odlukama, navela je čelništvo na ovu odluku.

Camozzi je zapravo prije tog prvog poraza od Jacarea bio u lijepoj seriji, s četiri pobjede u nizu i koračao je prema UFC vrhu srednje kategorije. No, koliko je pametno za povratak uzeti ovu borbu i riskirati peti poraz u nizu, barem što se tiče ove organizacije, ne bi smo komentirali.

Činjenica je borba za samo šest dana također ne ide u prilog Camozziu, a Jacare bi ovom pobjedom došao do pete u nizu u UFC-u i s pravom bi se mogao nadati prilicu za titulu.

UFC on FOX 15, na kojem nastupaju, održava se u subotu u Newarku, savezna država New Jersey.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI