Choi i Swanson neupitno borba večeri, Vannati i Hollowayu bonusi za nokaute

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.12.2016 10:39h Autor:

Lando Vannata

Doo-Ho Choi i Cub Swanson neupitno su odradili borbu večeri UFC 206 eventa, a to dokazuju i bonusi za oba borca, dok su bonusima za najbolje izvedbe nagrađeni Max Holloway i Cub Swanson, pomalo šokiravši fanove Donalda Cerronea.

Donald Cerrone ostvario je četvrtu pobjedu u velteru u 2016. godini i četvrtu pobjedu prekidom, no ipak nije zaradio bonus, iako je nokaut protiv Matta Browna izgledao spektakularno, vjerojatno bolji od prethodna tri za koje je uprihodio dodatnih 50.000 dolara. No, to samo dokazuje koliko je UFC 206 bio fantastičan event.

Bonus za Landa Vannatu neupitan je, budući da je njegov kružni udarac, koji je u carstvo snova poslao Johna Makdessia, automatski i kandidat za nokaut godine, no pomalo iznenađuje bonus za Maxa Hollowaya. Vjerojatno je vodstvo UFC-a uzelo u obzir činjenicu da je postao prvi borac koji je Anthonya Pettisa savladao prekidom. Cerrone ovime nije nije došao do šestog bonusa za izvedbu večeri, gdje i dalje jedini s tim postignućem ostaje Conor McGregor. Ne želimo biti zločesti i natuknuti da kako to ima ikakve veze s ovom odlukom.

Zato je neupitno bilo kako će 15-minutni rat Cuba Swansona i Doo-Ho Choia biti proglašen najboljom borbom večeri. Ono što su ponudili veteran i mlada nada će obojici osigurati povećavanje ratinga unutar UFC-ove perolake divizije, neovisno o tome što je pobjedu na kraju odnio Swanson. Uistinu savršen event za publiku!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI