Chiesa opisao stravično skidanje kila zbog kojeg napušta laku kategoriju: Mislio sam da ću umrijeti!

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.07.2018 14:13h Autor:

Michael Chiesa

Michael Chiesa je predvidio da će mu ozljeda stopala koju je doživio jedanaest dana prije UFC-a 226 otežati proces skidanja kila i “Maverick” je bio u pravu.

Chiesa je za nastup u lakoj kategoriji protiv Anthonyja Pettisa pao vagu za pola kilograma te je u borbi poražen “submissionom” u drugoj rundi.

No pravo je čudo da je Chiesa uopće nastupio s obzirom na katastrofalno stanje u kojem se nalazio satima prije meča. U razgovoru za MMA Fighting Amerikanac je opisao kaoko je izgledalo najteže skidanje kila u dosadašnjoj karijeri.

“Nisam osjećao ruke. Hiperventilirao sam. Leđa su mi se grčila. Krvni tlak mi je pao. Jedva sam mogao hodati natrag do hotela. Znao sam da idući dan moram skidati još kila.”

Tijekom noći stanje se samo pogoršalo….

“Bilo je stravično. Usred noći sam imao veliki napadaj panike. Tijelo mi se nekontrolirano treslo. Osjećao sam se kao da imam napadaj, ali to nije bio napadaj. Tijelo mi je drhtalo, leđa su mi se grčila. Imao sam napadaj panike. Nisam znao što napraviti. Svojoj djevojci sam doslovno rekao ‘bojim se da ću sutra umrijeti radeći ovo. Nikada se nisam ovako osjećao.'”

Chiesa je krupan za laku kategoriju i kao takav nikada nije imao lagano skidanje kila, ali ovo je bilo nešto novo.

“Uvijek je loše. Skidanje kila je uvijek teško, pogotovo za ljude poput mene koji skidaju puno kila. Nikada se nisam tako osjećao. Nikada me nije bilo strah za život.”

Nakon vaganja za UFC 226 Chiesa je rekao da se više neće boriti u lakoj kategoriji. Ako karijeru zaista nastavi u velteru, prema izvorima Ariela Helwanija, bivši izazivač Demian Maia navodno je zainteresiran boriti se s njim.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI