Chiesa izazvao Yamasakia na grappling meč

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.07.2017 21:57h Autor:

Chiesa i Yamasaki

Nakon što mu je odbijena žalba na poraz od Kevina Leea, Michael Chiesa dobio je ideju za pronaći barem djelomičnu satisfakciju. Izazvao je suca Maria Yamasakia na grappling meč.

Američki borac lake kategorije upravo Yamasakia smatra krivcem za borba u njegovoj do sada najvažnijoj borbi. Yamasaki je prekinuo borbu dok se Chiesa nalazio u teškoj poziciji, odnosno smatrao je kako je ovaj prestao braniti gušenje te da je izgubio svijest. Chiesa je ipak bio pri svijesti te je odmah protestirao, ali bez uspjeha. Kao što uspješna nije bila niti njegova žalba na sudačku odluku.

Yamasaki je sam izjavio kako je crni BJJ pojas koji zna prepoznati kada se netko nema šanse vratiti u borbu, a s tim se složila i komisija. Upravo ta izjava kako je crni BJJ pojas je natjerala Chiesu da u showu Ariela Helwania, MMA Hour, odluči prozvati suca i pozvati ga da se sučele, odnosno da testira njegove grappling sposobnosti. Koliko je Chiesa bio ozbiljan, ne znamo, ali biti će zanimljivo ukoliko Yamasaki odluči prihvatiti izazov. Nema sumnje da bi se grappling promocije pomamile za organizacijom ovog dvoboja.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI