Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Chiesa: Diegu i Lauzonu nisu nikad prekidali borbe zbog posjekotina | Fight Site

Chiesa: Diegu i Lauzonu nisu nikad prekidali borbe zbog posjekotina

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.09.2014 11:12h Autor:

Michael Chiesa

Michael Chiesa i Joe Lauzon odradili su sjajnu rundu i pol borbe, koja je mogla postati i borba godine. No, borba je nažalost prekinuta radi posjekotine iznad Chiesinog oka. No, borac vjeruje kako je prekid bio uranjen te naveo da je gledao Lauzona i Diega Sancheza gdje su se borili puno krvaviji nego što je on bio.

Potpuno nezadovoljan odlukom Herba Deana bio je Michael Chiesa. Nakon fantastičnih sedam i pol minuta borbe, njemu se od udarca koljenom otvorila posjekotina iznad lijevog oka, a poznati sudac je prekinuo meč i proglasio Lauzona pobjednikom.

"Nakon svih krvavih ratova u trećoj rundi, koje sam gledao, a u kojima su sudjelovali najviše Diego Sanchez i Joe Lauzon, ne mogu razumjeti zašto je prekinuta moja borba", napisao je Chiesa na svom Twitter profilu.

Podršku Chiesu su pružili mnogi poznati borci, iako oni toliko nisu napadali odluku suca, koliko su tražili što skoriji revanš ove borbe. Chiesa je također sličnog razmišljanja, što je potvrdio još jednim "tweetom".

"Nisam bio poražen, no volja nije bila nimalo slomljena. Bio sam bolji i dobivao sam tu borbu. Dana White, želim revanš prije kraja ove godine."

Na kraju se Chiesa obratio i fanovima, još jednim "tweetom". Nakon toga se potrudio i objavio gotove sve poruke podrške od strane boraca, fanova i medijskih lica.

"Nadam se da ste uživali u borbu, i vi ste svi pokradeni kao i ja. Ova borba je trebao biti rat kroz tri runde. Na kraju smo svi mi pokradeni."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI