Charles Oliveira pao na vagi zbog viroze!

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.09.2014 10:06h Autor:

Charles Oliveira

Charles Oliveira jedini je borac koji nije uspio proći vagu uoči UFC Fight Nighta koji će se održati s petka na subotu 6. rujna, a za to je ispriku potražio u virozi koja ga je uhvatila proteklih dana.

Charles Oliveira na službenom je vaganju imao 68 kilograma te nije uspio postići potrebnu kilažu za borbu u pero kategoriji protiv Nika Lentza. Zbog toga će 20 % svoje zarade morati dati protivniku, a kao razlog problema u kojem se našao naveo je virozu.

"Bio sam bolestan proteklog tjedna dok sam bio u Brazilu i bio sam u prilično lošem stanju kad sam stigao u Sjedinjene Američke Države. Nisam mogao uhvatiti kilažu i ne osjećam se dobro da bih to mogao učiniti. To je razlog zašto vaga nije pokazala potrebnu težinu. Imao sam visoku temperaturu i glavobolju. No, ja sam tražio ovu borbu i ne mogu sad od nje odustati.", izjavio je Oliveira.

Ovo je drugi put da je Oliveira pao na službenom vaganju u pero kategoriji. U rujnu 2012. također je imao problema uoči meča s Cubom Swansonom koji je na kraju izgubio nokautom u prvoj rundi.

UFC Fight Night: Souza vs. Mousasi možete gledati u noći s petka na subotu 6. rujan u prijenosu na Fight Channelu koji počinje u 4 sata iza ponoći.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI