Charles Oliveira: Moje isprike Lentzu, još uvijek želim borbu s njim

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.09.2014 12:31h Autor:

Charles Oliveira

Jedna od najnesretnijih osoba prošlog Fight Nighta sigurno je bio Charles Oliveira. On je, zbog viroza, morao otkazati svoju borbu protiv Nika Lentza i to na dan održavanja eventa, a svom protivniku se sad ispričao. Isto tako, izrazio je veliku želju da se ta borba uskoro ipak održi.

Charles Oliveira i Nik Lentz sastali su se 2011. godine, a iako je Oliveira tu borbu prvobitno dobio, kasnije je pobjeda poništena zbog ilegalnog udarca koljenom. 'Do Bronx' je dugo čekao priliku za revanš, a kad je taj dan napokon došao, on je zbog viroza morao otkazati borbu.

"Liječnici i moj tim su donijeli odluku. Jako mi je žao i ne osjećam se dobro zbog toga. Ja sam onaj koji je dugo tražio tu borbu i stvarno sam se izuzetno potrudio da nastupi, no nažalost nisam mogao. Imunitet mi je izuzetno pao, iako sam pokušao. Probao sam odraditi trening s fokuserima u petak prijepodne, no bio sam slab, a na kraju sam i povratio. Nakon toga smo odlučili da nisam u stanju nastupiti", rekao je Oliveira.

Charles ove godine ime dvije impresivne pobjede, nad Hatsuom Hiokiem i Andyem Ogleom, a veliki broj fanova ga naziva najuzbudljivijim parter borcem na svijetu. Nakon tih borbi otvoreno je prozivao Lentza te je tražio borbu s njim sve dok mu UFC nije ispunio želju.

"Moje duboke isprike Niku, budući da sam ja bio taj koji je tražio borbu, a na kraju nije mogao nastupiti, no svijet se nastavlja kretati i sigurno ćemo se boriti jednog dana. Nemam ništa protiv tog momka, no imamo nedovršene poslove i bilo bi lijepo zatvoriti to poglavlje."

Oliveira nije definirao svoje planove, štoviše, mora prvo vidjeti kakvo će mu biti zdravstveno stanje.

"Moram otići kući i odraditi neke testove da vidim što mi se uistinu dogodilo. Ako mi UFC ugovori iduću borbu protiv Lentza, to će biti sjajno, no spreman sam se boriti protiv bilo koga. Uvijek ću pružati sve najbolje od sebe, i iako znam da puno ljudi govori razne stvari o meni, neću obraćati pažnju na to, to sam da radim svoj posao."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI