Charles Oliveira kralj bonusa: Napokon ću kupiti svoju vlastitu kuću

UFCIZDVOJENA VIJEST 31.05.2015 12:17h Autor:

Charles Oliveira

Charles Olivera je svojoj karijeri pridodao dva nova bonusa, čime je trenutno na ukupno devet, a ovog puta kaže da si napokon može priuštiti vlastitu kuću te da je spreman za napad na vrh.

"Upravo sam dobio ove vijesti i sretan sam. Napokon ću si priuštiti svoju vlastitu kuću", bila je prva reakcija Charlesa Oliveira na vijest da je nagrađen s čak dva bonusa, onim za borbu večeri te onim za najbolju izvedbu.

Sretan je svojom četvrtom pobjedom u nizu te ukupno čak sedmom u UFC-u koju je ostvario prisiljavanjem na predaju. Ovaj 25-godišnjak je nesumnjivo najatraktivniji svjetski grappler, a nakon novog postignuća te pobjede nad još jednim rangiranim borcem izjavio je:

"Došao sam ovdje prije pet godina kao dječak, a oko mene je bilo jako puno lavova. No, sad sam spreman da postanem i ja jedan od njih. Joe Silva, Sean Shelby, Dana White, priuštite mi to zadovoljstvo, ja to mogu i želim."

"Sanjam doći do pojasa, ali i znam kako ću to postići. Vjerujte, danas vam nisam pokazao niti dio onoga što mogu. Jednog dana ću sigurno doći do priliku osvojiti pojas, a tad ću postati UFC prvak", još je dodao na konferenciji za mediji, nakon što mu je postavljeno pitanje gdje vidi svoj maksimum.

Njegov trenutni skor je 20-4 (8-4 u UFC-u), a čak 18 pobjeda ostvario je prekidom. Impresivan skor za jednog ovako mladog borca, a i poraze je doživljavao samo od elite, Frankiea Edgara, Cuba Swansona, Jima Millera i Donalda Cerronea. No, to je bio jedan drugi, izuzetno mladi Charles Oliveira

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI