Chan Sung Jung: Osramotio sam se…

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.11.2018 10:19h Autor:

Yair Rodriguez i Chan Sung Jung

Chan Sung Jung nije lako prihvatio poraz od Yaira Rodrigueza, u borbi gdje mu je za pobjedu nedostajala samo jedna sekunda.

Korean Zombieu nije puno pomogla činjenica da su on i Yair Rodriguez odradili jednu od najboljih borbi ove godine te da je zaradio bonus za najbolju borbu. Ona druga činjenica, da je nokautiran samo sekundu prije kraja borbe, borbe koju bi po sudačkim karticama pobijedio, ipak je jače djelovala na njega.

“Nemam isprike. Želim se ispričati svima koji su mi pomogli. Hvala vam. Onima koji me mrze, čestitam. Nisam u dovoljno dobrom stanju da odem na avion, tako da ću ostati nekoliko dana u bolnici prije nego što se vratim u Koreju. Osramotio sam se i tako se osjećam. Vidimo se kada dođem kući”, napisao je Zombie na Twitteru, na korejskom jeziku.

Njemu je ovo bila prva borba nakon veljače prošle godine i odradio ju je upravo onako kako od njega očekujemo. Veselimo se njegovom idućem nastupu i nadamo se da ga nećemo morati čekati novih 20 mjeseci. Neka se sada samo prvo kvalitetno oporavi, kako fizički, tako i mentalno. Unatoč porazu, ovakvom borbom je Chan Sung Jung jako puno dobio.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI