Chael Sonnen: Rousey su stvorili mediji

UFC 19.11.2015 10:21h Autor:

Ronda Rousey

Što će se događati s Rondom Rousey, kada će se i na kakav način vratiti te hoće li vrlo brzo biti revanša s Holly Holm? To su pitanja na koje odgovore traže brojni stručnjaci, ali i ljubitelji UFC-a.

Nokaut koji je doživjela Ronda Rousey na UFC-u 193 i trenutak kad je Holly Holm prekinula njezinu dominaciji te srušila mit o njezinoj nedodirljivosti usmjerio je žensku bantam kategoriju, ali i cijeli ženski MMA, u nekom novom smjeru. Nakon dvoboja u Melbourneu oglasio se i Chael Sonnen koji je mišljenja da je donedavna dominacija Ronde Rousey proizvod medija na koji su svi pali.

"Ova je kategorija još uvijek mlada i nova, ali kad mediji stoje iza nečeg onda počnete vjerovati u to. Tako je i sa svim ostalim stvarima. Ako nešto slušate dovoljno dugo onda počnete vjerovati da je to uistinu tako i upadnete u zamku u koju sam i ja upao.", izjavio je Sonnen za ESPN Radio.

"Rondu Rousey su stvorili mediji. To je bila medijska senzacija. Ima mnogo boraca koji govore da žele proučavati Rondine vještine. Ona ima dobre vještine, ali imaju ih i ostale borkinje. No, postoji i druga priča. Kad jedna zvijezda nestane rodi se nova zvijezda. Ipak, mislim da Holly Holm neće biti u stanju predstavljati MMA poput Ronde koja je po tom pitanju jedinstvena. Ronda je odlična za marketing, radi i govori prave stvari. Holly je samo draga osoba i dobar borac, ali mislim da će se izgubiti određeni zamah koji je stvorila Ronda."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI