Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Chad Mendes i Jose Aldo se međusobno tješili nakon poraza (FOTO) | Fight Site

Chad Mendes i Jose Aldo se međusobno tješili nakon poraza (FOTO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.12.2015 19:56h Autor:

Chad Mendes i Jose Aldo

Chad Mendes i Jose Aldo veliki su rivali, no nakon što su obojica ovog vikenda doživjeli teške poraze, pokazali su međusobno poštovanje te su pokušali jedan drugog utješiti.

Bivši rivali, koji su se čak dva puta borili za UFC titulu, susreli su se ispred hotela, a netko je bio dovoljno snalažljiv da uzme mobilni telefon i fotografira trenutak kad su se njih dvojica pozdravili prijateljskim zagrljajem.

Kako svjedoci kažu, borci su nakon toga kratko porazgovarali i pokušali jedan drugog utješiti, odnosno pokušati pronaći koju riječ podrške, nakon što su obojica doživjeli teške nokaut poraze u prvoj rundi svojih borbi.

Ovo je još jedan dokaz kako između veliki boraca postoji prije svega poštovanje. Aldo i Mendes su donedavno bili prva dva imena ove kategorije, a sad će obojica morati tražiti svoj put povratka na vrh. Možda i dalje budu jedan drugom podrška u toj teškoj misiji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI