Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
CFL debitirao kaosom na vaganju: Vaso i Peruško se potukli na bini (VIDEO) | Fight Site

CFL debitirao kaosom na vaganju: Vaso i Peruško se potukli na bini (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.09.2017 20:46h Autor:

Peruško vs. Bakočević

Unatoč velikom uloženom trudu da sve prođe u profesionalnoj ozračju, CFL promocija je kaos doživjela već na svom prvog vaganju, a autori istog su Vaso Bakočević i Tonči Peruško.

Njih dvojica su prvi dio svog okršaja odradili već na bini, iako u početku ništa nije vodilo k tome, no situacija ne čudi, ako znamo kakav je karakter crnogorskoj borca te kakve predstave inače pruža u ovakvim prilikama.

Grant Waterman, kojeg je promocija angažirala kao suca te kao voditelja na vaganju, je prozvao borce koji su se mirno izvagali, a onda je počelo sučeljavanje, unutar kojeg je Bakočević iskoristio svoju provjerenu tehniku u takvim prilikama, hvatanje protivnika za vrat. Peruško na to naravno nije ostao miran te je došlo do prave akcije na pozornici, gdje je umalo došlo do rušenja scenografije, no borci su na vrijeme razdvojeni.

Sve je to malo odvratilo pažnju od uistinu sjajnog programa, koji je ova promocija pripremila u svom debiju. No, možda upravo ovakav način promocije dodatno pomogne oko toga da dvorana sutra bude puna do posljednjeg mjesta.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI