Četiri dobitnika bonusa za najbolju izvedbu večeri

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.02.2019 11:57h Autor:

Villante vs. Oleksiejczuk

UFC je četiri borca nagradio bonusom za najbolju izvedbu Fight Nighta održanog jučer u Pragu. To su Thiago Santos, Stefan Struve, Michal Oleksiejczuk i Dwight Grant.

Iako su Petr Yan i John Dodson odradili fenomenalnu borbu, za koju se vjerovalo kako im je zavrijedila bonus za borbu večeri, oni ga nisu dobili. I to ne zbog toga što je UFC odlučio nagraditi sudionike neke druge borbe, jer takve zapravo nije niti bilo. UFC je odlučio četiri borca nagraditi bonus za najbolju izvedbu.

Onaj u koji nitko nije sumnjao je za najveću zvijezdu priredbe, Thiaga “Marettu” Santosa. Santos je došao do treće pobjede u poluteškoj kategoriji, ujedno i trećeg bonusa, a ukupno šestog otkako je član UFC-a. U svojoj možda oproštajnoj borbi je 50.000 dolara dobio i Stefan Struve. Njemu bonusi nisu strani i ovo mu je osmi u UFC karijeri.

Dva borca došli su do svojih prvih bonusa u prvim UFC pobjedama. To je Michal Oleksiejczuk, koji je sjajnih udarcem u tijelo savladao Giana Villantea i Dwight Grant, autor najboljeg jučerašnjeg nokauta, kojim je u posljednjoj sekundi runde uspavao Carla Pedersolija.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI