Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Cerroneva priča objašnjava zašto je McGregor rekao da Khabib “konstantno otkazuje nastupe” | Fight Site

Cerroneva priča objašnjava zašto je McGregor rekao da Khabib “konstantno otkazuje nastupe”

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.12.2016 16:42h Autor:

Conor McGregor, Donald Cerrone & Khabib Nurmagomedov

Nakon što je prošlog mjeseca na UFC-u 205 osvojio pojas u lakoj kategoriji Conora McGregora su odmah na pressici počeli ispitivati o obrani istog i neizbježno se spomenulo ime Khabiba Nurmagomedova koji je također nastupio u New Yorku. No, iako je Dagestanac neporažen i prvi izazivač u diviziji “The Notorious” nije pokazao veliki interes za tom borbom.

“Ne bori se dovoljno često za moj ukus. Ako ću se obvezati na nešto takvo trebam čvrsti dokaz da će ljudi pojaviti, a on konstantno otkazuje nastupe. Trebam vidjeti aktivnost, trebam vidjeti dosljednost. Ako želite da izaberem vas i promjenim vam život, onda morate imati dobar razlog da to napravim”, rekao je McGregor na press konferenciji u New Yorku.

Istina, Nurmagomedov je imao problema s ozljedama, zbog čega je dvije godine proveo sa strane (travanj 2014.- travanj 2016.), no prema pričama Donalda Cerronea, nije McGregor mislio na ozljede kada je rekao da Khabib ima povijest otkazivanja nastupa.

Cerrone je još u rujnu gostujući na radijskoj emisiji Jima Nortona iznio zanimljivu teoriju o borcima koji otkazuju nastupe, a kao primjer mu je poslužio upravo Nurmagomedov.

“Khabib mi je otkazao borbu već pet puta. Potpisali smo ugovor pet puta…kada bi potpisao ugovor za borbu koju nije htio, a UFC ga je natjerao, onda bi uvijek tražio izlaz. Jer ja vam mogu reći da niste ozlijeđeni”, rekao je Cerrone.

“Cowboy” tvrdi da 98% borac koristi ozljedu kao izgovor da izbjegnu određenu borbu , a da istovremeno ne ugroze, ili prekše postojeći ugovor.

“Ako kažete da ste slomili kost UFC će tražiti da im to pokažete, ali ne mogu reći da niste istegnuli leđa. Na taj način ne mogu dokazati jeste li stvarno u bolovima i borci se stalno izvlače iz borbi s takvim izgovorima. Moraju sačuvati svoje ugovore bez izgleda kao da su odbili borbu.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI