Cerrone želi isprebijati Helwanija: “Kada te vidim razbit ću te, skrivaš se iza mikrofona…”

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.02.2019 13:20h Autor:

Screenshot

Priča je stara nekoliko dana, no vrijedi je ispričati jer njezini novi nastavci nikako da prestanu stizati. O čemu se radi?

Poznati borilački novinar i reporter Ariel Helwani je nedavno bocnuo Donalda Cerronea radi premekanog pristupa eventualnom meču protiv Conora McGregora. Nazvao ga je “slabićem” u nekakvoj polušali, koja očito nije bila šaljiva samom “Kauboju”. UFC borac je odmah poslao Helwaniju poruku u kojoj ga je propisno izvrijeđao što je ESPN-ov novinar otkrio u svojoj emisiji.

Helwani se kasnije pokušao izvući, u sljedećem nastavku je pokušao ublažiti svoj stav, ali to nije pomoglo. Dapače, UFC-ov rekorder je samo dodatno izgubio živce obrušivši se na poznatog novinara preko njegovog prvog kolege s ESPN-a Chaela Sonnena, s kojim je također razgovarao.

“Nisam rekao da je slabić, nego je čitava ta priča bila slaba. On je UFC-ov rekorder, počni se tako ponašati. Nemoj govoriti da si u Conorovom svijetu! Istakni se, želim Cerronea s one press konferencije iz 2016. godine! Gdje je nestao taj tip? Ne želim meč koji će imati osjećaj kao sparing. Evo male tajne. Nakon što sam to rekao, Cerrone mi je poslao poruku. Neću je podijeliti jer je to intima. Ali ukratko, nije bio sretan mojim pristupom. To je fer”, pokušao je objasniti Helwani i tako ublažiti svoj stav.

No, nije upalilo…

“Ta mala kujica Helwani, kada pričaš takve gluposti, mogao bi nastradati. Kada ga vidim, mogao bih ga isprebijati zapravo. Nisam vidio sve što je rekao, samo mali isječak koji su mi poslali, ali i to mi je bilo dovoljno. Ako želi srati po meni taj jebač majke, pokazat ću ti sljedeći put kada te vidim! Jebi se jebaču majke, razbit ću te, skrivaš se iza tog mikrofona. Napravi nešto sa svojim životom. Budi muškarac, ne pičkica. Jebi se!”, rigao je vatru “Kauboj” razgovarajući s Chaelom Sonnenom.

Kada je Sonnen pokušao opravdati svog kolegu, naletio je na samo još gore uvrede.

“Ne, ne možeš ništa dodati. Sljedeći put kada me taj tip nešto želi pitati, reći ću mu da odjebe! Za mene je mrtav!”

Helwani, koji je priznat u borilačkoj zajednici kao najbolji MMA reporter današnjice, ima povijest sukoba s UFC-ovim predsjednikom Danom Whiteom. S borcima se  uglavnom dobro slagao sve do ovog incidenta s Cerroneom. Ako očekujete da bi čelnici UFC-a i njihova PR služba mogli natjerati svog borca da se  ispriča novinaru radi prijetnji fizičkim nasiljem, to se neće dogoditi. Vjerojatno je Dana White uživao dok je Cerrone izgovarao “kako ćw isprebijati Helwanija kada ga vidi”…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI