Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Cerrone traži borbu, iako mu UFC rekao da mora čekati Dos Anjosa | Fight Site

Cerrone traži borbu, iako mu UFC rekao da mora čekati Dos Anjosa

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.06.2015 16:33h Autor:

Donald Cerrone

Svojom posljednjom pobjedom, Donald Cerrone je izborio borbu za naslov UFC-ovog prvaka, koju bi krajem godine trebao održati protiv Rafaela Dos Anjosa, No, on se želi boriti i prije toga, iako se njegovim poslodavcima ta ideja baš ne sviđa.

Kad neki borac osigurati priliku boriti se za UFC naslov, cijeli svoj mentalni sklop usmjerava pripremama za borbu u kojoj će pokušati postati nositelj pojasa. Nije bitno kad će se ta borba održati, a neki su za ta takvu priliku spremni čekati čak i godinu dana do održavanja te borbe. No, Donald Cerrone nije borac kao i svaki drugi.

Kauboj je svojom osmom pobjedom u nizu, protiv Johna Makdessia, osigurao borbu za naslov prvaka, no umjesto da je sve podredio Rafaelu Dos Anjosu, između ostalog posljednjem borcu koji ga je savladao, on ne razmišlja o toj borbi.

"Znate što, probudio sam se jutros s mišlju kako ja nisam baš tip borca koji može sjediti i čekati do prosinca", napisao je Cerrone još prije par dana na svom Twitter profilu. No, UFC-u se ne sviđa ideja odrađivanje još koje borbe prije toga. Gledajući na duljinu odsustva Khabiba Nurmagomedova, Cerrone im se čini kao jedini legitiman izazivač, a eventualnim porazom bi to mogao osujetiti.

Sa razmišljanjem poslodavaca slaže se i Greg Jackson, Cerroneov trener i menadžer, koji je rekao: "Ako treba, oteti ćemo Donalda i zavezati ga za stolicu te držati tamo dok ne dođe vrijeme da se bori protiv Dos Anjosa. Vrlo smo bliski, on mi je kao brat i volim ga do smrti, ali moramo čekati borbu za naslov. Ne mogu se ovog puta složiti s njim. Ovo će zapravo njemu biti najveći test do sada, veći od ikoje borbe, jer će morati trenirati i čekati na borbu. Vidjet ćemo kako će ga proći."

Iz UFC-a su izričito naglasili kako Cerroneu ne misle ugovarati niti jednu borbu prije prosinca. Bit će zanimljivo vidjeti kako će borac koji je nastupio deset puta u posljednje dvije godine izdržati još šest mjeseci bez ulaska u UFC-ov kavez. No, sve se čini kako su mu zabavne nedjelje već dosadile.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI