Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Cerrone: Rekord u broju bonusa je super, sada želim onaj za najviše borbi u godinu dana | Fight Site

Cerrone: Rekord u broju bonusa je super, sada želim onaj za najviše borbi u godinu dana

UFC 26.01.2014 16:50h Autor:

Donald Cerrone

Donald Cerrone je bonusom za nokaut protiv Adriana Martinsa postao borac s najviše bonusa osiguranih u borbama u organizacijama pod okriljem Zuffe (WEC i UFC) došavši na broj od 13. No on tu ne misli stati, sada ima plan boriti se svaka dva mjeseca.

Popularni Cowboy se iznenadio kada mu je novinar iznio činjenicu da je sada postao borac s najviše osvojenih bonusa, no na to je odmah rekao: "Želim srušiti rekord za najviše borbi u godini dana, želim se boriti šest puta i ako to mogu dobiti bilo bi sjajno. Želio bih idući meč već u Dallasu za UFC 171 ili Baltimoreu za UFC 172. Ima boraca koji kažu da ne mogu dobiti protivnika. Hej, tu sam, spreman sam."

Za pretpostaviti je da je s time mislio da Khabiba Nurmagomedova kojeg je već spominjao i prije ove borbe, a na pitanje što mu se dogodilo u jednom periodu karijere rekao je: "Jednostavno, počeo sam puno zarađivati, sve trošiti i zaboravio sam zašto sam u ovome, kao da je nestala ta ljubav. Sjećam se vremena kada sam putovao po svijetu na kick box mečeve i bio oduševljen kada bih dobio 1500 dolara za nastup. Sada sam se vratio, glava je ponovno na mjestu i borim se zato što to volim", a nakon što ga je novinar kratko upitao za 5000 dolara bonusa koje je dobio, nasmijavši se kratko je rekao: "To je već u vjetru, potrošeno je."

Cerrone se želi boriti, a želimo ga i mi gledati što češće. Nurmagomedov – Cerrone? Sjajna ideja!

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI