Cerrone otkrio šokantne detalje: Winklejohn i Jackson su me izbacili iz dvorane jer su stali iza Mikea Perryja!

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.08.2018 11:59h Autor:

Jackson i Cerrone

Ako niste noćas gledali posljednju epizodu “MMA Podcasta” Joea Rogana u kojoj je gostovao Donald Cerrone, onda to svakako učinite! Radi se kultnoj epizodi iz mnogo razloga, a počet ćemo od onih za sport i UFC scenu najbitnijih.

Legendarni “Kauboj” je, naime, u eteru podcasta u potpunosti razotkrio situaciju koja se već neko vrijeme valja u pozadini, kada je u pitanju njegov odnos s Gregom Jacksonom i Mikeom Winkeljohnom – vlasnicima i trenerima slavne dvorane u Albuequerqueu.

10. studenog Cerrone će se sučeliti s Mikeom Perryjem, ali ne s Jacksonom u svom kutu. Naime, dvorana je odlučila stati iza Mikea Perryja koji se tek nedavno priključio timu, a Cerroneu, koji je tamo proveo više od deset godina, su poručili da “može ići”.

Razlog je prema Cerroneu novac. S obzirom da Perry plaća postotak svog honorara i Jacksonu i Winklejohnu, dok Cerrone dio daje samo Jacksonu jer ga Winklejohn ne trenira.

“Rekao sam im da je ovaj tip potpuno nov u našoj dvorani. Tu je tek par mjeseci, trenirao je tek jedan kamp. Mislim da prije svega nije fer da me tako javno proziva. To nije u redu. Ali ako to već čini, mislim da mu onda ne bi trebali dopustiti da tu trenira za ovaj meč”, opisuje Cerrone  situaciju nakon što je dvoboj dogovoren i dodaje:

“Tada mi je jebeni Winklejohn rekao: ‘Ja sam mislio da si ti njega prozvao’. Smeće mi laže u lice i odgovara: ‘Da, nema problema, riješit ćemo  to i nećemo imati nikakvih problema’.”

No, prema Cerroneu, sljedeći dan mu je upućen telefonski poziv iz kojeg je saznao da više nije dobrodošao u dvorani jer su odlučili stati uz Perryja. “Kauboja” najviše boli što njegov trener i prijatelj Greg Jackson nije stao iza njega, nego je popustio Winklejohnu i potpuno mu prepustio sve bitne odluke.

“Njegovo ime je na toj zgradi zajedno s Gregovim. To je Jackson-Wink dvorana! Jebeno Jackson piše gore. Kada su odlučili stati iza Perryja, zašto me Jackson nije podržao? On i ja smo i dalje u dobrim odnosima. Rekao mi je da ćemo riješiti situaciju kada dođe kod mene na ranč. Što? Ne dopuštate mi da dođem u dvoranu, ali ćeš doći kod mene na ranč dok Perry trenira u dvorani?”, bijesan je Cerrone.

U nastavku podcasta UFC veteran je otkrio mnogo detalja koji pokazuju da u nekoć slavnoj dvorani danas vlada kaos, neorganizacija, neznanje i amaterizam. Razlog je taj što se Greg Jackson posljednjih godina povukao i stvari prepustio Winklejohnu. Od tada nema niti rezultata, a Jackson-Wink je postao gubitnički tim…

“Danas tamo može doći propalica s ulice. Doslovno. Plati novac za trenig i dođe u dvoranu. To je istina. Bilo koja propalica s ulice može platiti i za par minuta sparira s Holly Holm. To se ranije nikada nije moglo dogoditi. Ako smo nekada pobjeđivali u 80 ili 90 posto mečeva, a sada je taj postotak oko 20… Nešto ne valja, zar ne?”, pita se Cerrone.

U nekoć slavnoj Jackson-Wink dvorani i dalje treniraju Jon Jones, Holly Holm, John Dodson…

Čitav podcast pogledajte u nastavku:

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI